Οι Βαλκανικοί δήμοι ενώνουν δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον

"Οι Δήμοι των Βαλκανίων ενώνουν δυνάμεις για ένα καλύτερο κοινό μέλλον", αναφέρει σε ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Όπως σημειώνει "στην Αθήνα συναντηθήκαμε 72 Δήμοι και Δήμαρχοι από Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, Αλβανιά, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Μαυροβούνιο με στόχο να αναδείξουμε όλα όσα μας ενώνουν.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, με τον Κώστα Μπακογιάννη να παίρνει τη σκυτάλη.

Τα Βαλκάνια είναι πυριτιδαποθήκη λένε και μια σπίθα αρκεί... Από την πλευρά μας αρκεί για... να ανάψει τη φλόγα της συνεργασίας, καλής γειτονιάς, ειρήνης! Η αρχή έγινε."

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.