To παλιό ξενοδοχείο Ambassadeur, στη γωνία των οδών Παπακυριαζή και Φαρμακίδου, στην καρδιά της Λάρισας (φωτο) ανακαινίζεται εκ βάθρων και μετατρέπεται σε ένα συγκρότημα μικρών κατοικιών, κυρίως για φοιτητές.

Η νέα μονάδα, που θα φέρει την ονομασία Ambassador Suites, θα αποτελείται από μικρά διαμερίσματα 35 – 40 m2 με κουζίνα, μπάνιο, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, αυτόνομη θέρμανση, μόνωση, ηχομόνωση και πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Το συγκρότημα (βλ. μακέτα) θα παρέχει σε όλους τους ενοίκους υπηρεσία janitor, δηλαδή θυρωρού προς εξυπηρέτηση των αναγκών τους, και επιπλέον υπηρεσίες καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων τρεις φορές την εβδομάδα. Στο υπόγειο του συγκροτήματος θα λειτουργεί πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Στον ημιόροφο του συγκροτήματος θα υπάρχει πολυχώρος εκδηλώσεων και play room καθώς και πλήρως οργανωμένο γυμναστήριο στο υπόγειο.

Στο ισόγειο θα λειτουργεί κατάστημα café επώνυμης αλυσίδας και σουπερμάρκετ. Στους ιδιοκτήτες – ενοίκους θα μπορεί να παρασχεθεί, με χρέωση, υπηρεσία καθαριότητας του διαμερίσματος τους. Με ανάλογη χρέωση θα είναι και η πρόσβαση στο γυμναστήριο, το play room και η χρήση της αίθουσας εκδηλώσεων.

Η επένδυση ανήκει στην εταιρεία ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. των Κωνσταντίνου και Γιώργου Γουργιώτη που δραστηριοποιείται στη Λάρισα από το 1998, στον κλάδο των κατασκευών ακινήτων.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από το onlarissa.gr)