Οι κοριοί φαίνεται ότι έφτασαν και στην Αθήνα μετά τη Γαλλία και την Αγγλία.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) Γιώργος Χότζογλου, μιλώντας στο OPEN, έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στα νότια προάστια της Αττικής λόγω κοριών.

Είπε συγκεκριμένα ο κ.Χότζογλου:

«Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούνε. Ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό. Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέρανε τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο».

Ο κ. Χότζογλου υπογράμμισε ότι τα μεγάλα ξενοδοχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντικαθιστούν τα στρώματά τους.

Σημειώνεται ότι οι κοριοί έκαναν την εμφάνισή τους στη Γαλλία, με "επέλαση" στα νοσοκομεία, στα μέσα μεταφοράς, στα σινεμά και στα ξενοδοχεία.

tornosnews.gr