Επιλεκτικός φαίνεται πως ήταν ο άγνωστος διαρρήκτης που κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα γκαράζ σε οικοδομή στα Τρίκαλα, παίρνοντας μαζί του συγκεκριμένα είδη που βρήκε μέσα σε αυτό.

Η κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ισόγειο γκαράζ πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, ιδιοκτήτες του οποίου είναι ο Δημήτρης Παπανδρέου και η ιατρός και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, Δήμητρα Νάτσινα.

Έκπληκτοι αντίκρυσαν σήμερα το πρωί τον αναστατωμένο χώρο με πολλά αντικείμενα πεταμένα στο έδαφος, συνειδητοποιώντας πως υπήρξαν θύματα διάρρηξης και προσπαθώντας στη συνέχεια να εντοπίσουν τι ακριβώς λείπει.

Αφού κατάλαβαν αρχικώς πως το ποδήλατο τους έκανε φτερά, μια μεγαλύτερη έκπληξη τους περίμενε στη συνέχεια αφού από κάποιο συρτάρι επίπλου έλειπαν μελανάκια εκτυπωτή (!) και ακόμη περισσότερο, αρκετά σουβλάκια που βρίσκονταν μέσα στον καταψύκτη!

Πραγματικά, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ομολογία του διαρρήκτη, αν και όποτε συλληφθεί, σχετικά με τα κριτήρια και τα γούστα του. Μελανάκια εκτυπωτή και κατεψυγμένα σουβλάκια δύσκολα και σπάνια συγκαταλέγονται στη λεία των διαρρηκτών!

trikalaenimerosi.gr