Σε κινητοποίηση με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα την Κυριακή 29 Οκτώβρη στις 12 το μεσημέρι στη γέφυρα Σταυρός στον δρόμο Παλαμά - Ιτέας προχωράνε οι βιοπαλαιστές αγρότες της Καρδίτσας, που δέχτηκαν τον προηγούμενο μήνα συντριπτικό χτύπημα, εξαιτίας της ανυπαρξίας ολοκληρωμένης αντιπλημμυρικής προστασίας.

Με την κινητοποίηση αυτή δίνουν συνέχεια στον αγώνα που δίνουν για να μείνουν στον τόπο τους, διεκδικώντας μέτρα πλήρους αποκατάστασης, αποζημιώσεις στο 100%, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, αλλά και έργα υποδομής για την προστασία του λαού.

Την οργάνωση της κινητοποίησης ανακοίνωσαν με συνέντευξη που παραχώρησαν σήμερα τα μέλη του ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας. Η Ομοσπονδία στηρίζει ακόμα τη συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης που θα γίνει την Κυριακή 29 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας με συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών και του Διονύση Τσακνή και του συγκροτήματος Κίτρινα Ποδήλατα. Ακόμα σε συντονισμό με τις άλλες Ομοσπονδίες της Θεσσαλίας θα οργανωθεί την επόμενη εβδομάδα κινητοποίηση στον ΕΛΓΑ στη Λάρισα.

902.gr