Μεσιτικό γραφείο εξαπάτησε δικηγόρο που επιθυμούσε να αγοράσει σπίτι σε νησί των Σποράδων. Καταδικάστηκαν τόσο η υπάλληλος του γραφείου όσο και ο ιδιοκτήτης του γραφείου.

Ειδικότερα η 35χρονη υπάλληλος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών, ο 72χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης σε φυλάκιση ενός έτους και ο 37χρονος πρώην σύζυγος της υπαλλήλου σε φυλάκιση πέντε μηνών, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος έδωσε προκαταβολή για την αγορά στην υπάλληλο του μεσιτικού γραφείου 20.000 ευρώ τα οποία εκείνη έβαλε στον λογαριασμό της και όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, έστειλε στο δικηγόρο πλαστό καταθετήριο στο λογαριασμό του για 20.000 ευρώ, ενώ είχε καταθέσει μόνο 2 ευρώ. Επιπλέον ο ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου μηνύθηκε από το δικηγόρο παρά το γεγονός ότι του επέστρεψε 20.000 ευρώ που είχε πάρει και εκείνος ως προκαταβολή, και πριν υποβληθούν οι μηνύσεις.

Η 35χρονη που της επιβλήθηκε η μεγαλύτερη ποινή καθώς κρίθηκε ένοχη για απάτη, πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, είπε ότι για όλα ευθύνονταν ο ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου.

ertnews.gr