Ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης παρέλαβε από τον κ. Αθανάσιο Νασιακόπουλο, Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας και Δημάρχου Κιλελέρ, τρείς (3) αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές.

Η Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας με υπ’αριθ. 26/2023 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου , προέβη στην προμήθεια αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών για τους Δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας . Σημειωτέο ότι, ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας.

Ο κ. Νασιακόπουλος σημείωσε ότι « Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι η ΠΕΔ Θεσσαλίας στηρίζει το έργο των Δήμων και βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες που προκύπτουν, εδραιώνοντας με αυτόν το τρόπο το αίσθημα της ασφάλειας για τη δημόσια υγεία στους δημότες και στους επισκέπτες των δήμων της Περιφέρειάς μας».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο Θανάση Νασιακόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την απόφαση αυτή. Η τοποθέτηση εξωτερικών απινιδωτών σε καίρια σημεία που θα υποδείξουν οι γιατροί του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου (Π.Π.Ι.Α), θα συμβάλουν στην περαιτέρω θωράκιση της ασφάλειας για την υγεία των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του Δήμου μας».

ertnews.gr