Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων Κρήτης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας, με θύμα 26χρονο υπήκοο Πακιστάν στο Ρέθυμνο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της ΕΛ.ΑΣ., στις 18 Ιουλίου είχαν εντοπιστεί μέλη-τμήματα ανθρώπινου σώματος, σε εσωτερικές εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α).

Στο πλαίσιο της έρευνας και με κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι, στην ανθρωποκτονία εμπλέκεται έτερος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης στις 17 Ιουλίου τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο, στην συνέχεια τον τεμάχισε και έβαλε την σορό του σε σακούλες απορριμμάτων, τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Όπως μετέδιδαν χθες τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι έρευνες της αστυνομίας είχαν στραφεί σε συγκάτοικο του θύματος, επίσης υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο.

naftemporiki.gr