ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ
Ασυνείδητοι μολύνουν με σκουπίδια περιοχές στα Φάρσαλα
Ασυνείδητοι μολύνουν με σκουπίδια περιοχές στα Φάρσαλα

Έντονο προβληματισμό στις υπηρεσίες του Δήμου Φαρσάλων προκαλούν τα αλλεπάλληλα κρούσματα μόλυνσης του περιβάλλοντος από ασυνείδητους, που πετούν σκουπίδια και άλλα αντικείμενα ακόμη και σε προστατευόμενες περιοχές που είναι χαρακτηρισμένες ως «Natura»!

Το πρόβλημα εστιάζεται σε διάφορα σημεία πέριξ της πόλης των Φαρσάλων, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Χρήστο Μπασαγιάννη να απευθύνει έκκληση και να προειδοποιεί για αυστηρή εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας.

«Οι υπηρεσίες μας, τονίζει, σπεύδουν διαρκώς το τελευταίο διάστημα για να καθαρίσουν από σκουπίδια περιοχές όπου απαγορεύεται η ρίψη τους. Οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε το περιβάλλον και τη νομοθεσία.

Αν πάλι δεν νοιάζονται κάποιοι γι’ αυτά, τους καθιστούμε σαφές πως την επόμενη φορά που θα γίνει αντιληπτό τέτοιο θλιβερό συμβάν, θα επιβληθούν οι αυστηρότερες των κυρώσεων που προβλέπει ο νόμος».

Στο πλαίσιο της γενικότερης ευαισθητοποίησης της κοινωνίας μάλιστα, ο κ. Μπασαγιάννης προανήγγειλε μπαράζ επαφών το προσεχές διάστημα, με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της επαρχίας Φαρσάλων.

Tο thessalianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.