Είναι θέμα τύχης ή μελέτης; Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι πως ένας Βολιώτης δοκίμασε την τύχη του στο «Πάμε Στοίχημα» πριν από λίγες ημέρες, επιλέγοντας 15 διαφορετικά σημεία δίνοντας 50 λεπτά του ευρώ.  Οι επιλογές που έκανε αποδείχθηκαν «χρυσές» αφού με τη λήξη όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων έλεγξε τα αποτελέσματα και διαπίστωσε ότι τα 50 λεπτά του απέδωσαν συνολικά 13 χιλιάδες ευρώ προ φόρου!
Για την ακρίβεια το ποσό έφτανε τις 13.150 ευρώ, με τον τυχερό φυσικά να σπεύδει στο πρακτορείο του κου Σωκράτη Βαρακλιώτη, στην οδό Αναλήψεως 43, για να επιβεβαιώσει τα κέρδη και να προχωρήσει στη συνέχεια στην είσπραξή τους!  Βέβαια, ο ίδιος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μπορεί να δείχνει την προτίμησή του το «Πάμε Στοίχημα», αλλά δεν συνηθίζει να ποντάρει μεγάλα ποσά, ενώ σχεδόν πάντα επιλέγει έναν σημαντικό αριθμό σημείων σε ένα δελτίο, στοχεύοντας στα μέγιστα δυνατά κέρδη με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος.
Αυτή τη φορά ο τυχερός Βολιώτης έφτασε στην… πηγή και ήπιε νερό(!), καθώς λίγες ημέρες πριν την κατάθεση του τυχερού δελτίου είχε καταθέσει ένα ακόμη με 15 σημεία, ωστόσο για ένα χαμένο αποτέλεσμα έχασε ανάλογα κέρδη! Οπότε εδώ επανέρχεται το ερώτημα αν το «Πάμε Στοίχημα» είναι και θέμα μελέτης πέρα από απλή, καθαρή τύχη…
Οι Βολιώτες συνεχίζουν να δοκιμάζουν την τύχη τους
«Σίγουρα μπορεί να γίνει μεγαλύτερη μελέτη σε σχέση με άλλα παιχνίδια» αναφέρει ο υπεύθυνος του πρακτορείου ΟΠΑΠ, Σωκράτης Βαρακλιώτης, βλέποντας και ο ίδιος ότι οι Έλληνες και πιο συγκεκριμένα οι Βολιώτες συνεχίζουν να δοκιμάζουν την τύχη τους για διάφορους λόγους.
«Ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται και για μία μορφή διασκέδασης, ειδικά για όσους παρακολουθούν τις αναμετρήσεις που περιλαμβάνονται στο δελτίο, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερο ενδιαφέρον» σημειώνει χαρακτηριστικά, ωστόσο έντονο είναι το ενδιαφέρον και για άλλα παιχνίδια που προσφέρει ο Όμιλος, όπως είναι το Τζόκερ και το ΚΙΝΟ. Δεν παραλείπει βέβαια να σταθεί και στις περιπτώσεις εκείνων που δοκιμάζουν την τύχη τους προκειμένου να πετύχουν την ενίσχυση του εισοδήματός τους.
Το παραπάνω φαίνεται και σε περιόδους όταν υπάρχει πχ ένα τζακ ποτ σε κάποιο παιχνίδι, όταν και είναι περισσότεροι αυτοί που διεκδικούν τα κέρδη, διαθέτοντας έστω και το ελάχιστον προβλεπόμενο ποσό. «Πλέον υπάρχουν και περισσότερες δυνατότητες για να συμμετέχει στο Στοίχημα κάποιος, όπως για παράδειγμα με τα ειδικά τερματικά που υπάρχουν στον χώρο που κάνουν ακόμη πιο γρήγορη τη διαδικασία» σημειώνει ο υπεύθυνος του πρακτορείου ΟΠΑΠ, τη στιγμή που φέτος το «Πάμε Στοίχημα» γιορτάζει τα 20 χρόνια από το τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο κουπόνι του!

magnesianews.gr