Θετικό σε κορωνοϊό είναι το δίχρονο παιδάκι της 30χρονης εγκύου από τον Βόλο που νοσηλεύεται μαζί με τον σύζυγό της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.  Η 30χρονη, που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης, και ο σύζυγός της είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό και νοσηλεύoνται σε κοινό θάλαμο, καθώς η 30χρονη χρειαζόταν στον πλευρό της τον σύζυγό της.

Το παιδί παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ενώ θα εξεταστεί αν θα μείνει στο ίδιο δωμάτιο με τη μητέρα του.

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα για τους γονείς του ζευγαριού  – οι δύο είναι εκπαιδευτικοί σε σχολεία του Βόλου –  μετά τα επιχρίσματα για μοριακό έλεγχο που ελήφθησαν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Αρνητικοί σε κορωνοϊό είναι επίσης και οι γονείς του ζευγαριού από τον Βόλο, που έφτασε πριν 12 ημέρες από τη Γερμανία μέσω Αυστρίας. Το ζευγάρι νοσηλεύεται σε ξεχωριστούς θαλάμους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για την ακαδημία ποδοσφαίρου στον Βόλο, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, καθώς ήταν περιστασιακές οι επαφές που είχε ο ο σύζυγός της 30χρονης, που είναι προπονητής σε Ακαδημία.

Στον ΕΟΔΥ συνιστούν ψυχραιμία και τονίζουν ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία καθώς η εστία έχει περιοριστεί στο στενό οικογενειακό περιβάλλον, όπως δείχνουν μέχρι σήμερα οι εξετάσεις, σύμφωνα με τα δείγματα που έχουν ληφθεί.

e-thessalia.gr