Περισσότερα από 1.100 άτομα πέρασαν την Κυριακή από το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, ενώ δε λειτούργησε τελικά το Σάββατο, λόγω της χιονοθύελλας που επικρατούσε. Πλέον γίνονται προσπάθειες διατήρησης του χιονιού για τη λειτουργία και τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο magnesianews.gr o αντιπρόεδρος της «Κενταύρων Όρος» κ. Γρηγόρης Ιγγλέσης, την Κυριακή που λειτούργησε το Χιονοδρομικό Κέντρο κόπηκαν πάνω από 600 εισιτήρια για χιονοδρομίες, αλλά περισσότερα από 500 άτομα μέλη ορειβατικών συλλόγων, συνοδοί, επισκέπτες του Κέντρου κ.α. βρέθηκαν στο χώρο από νωρίς το πρωί, μέχρι το απόγευμα.
Σημειώνεται, ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση το περασμένο Σάββατο, από τη διοίκηση της “Κενταύρων Όρος” στην οποία σημειώνεται «ότι λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν από νωρίς το πρωί και της σφοδρής χιονοθύελλας δεν κατέστη τελικά δυνατό, να λειτουργήσει το Σάββατο το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2428089017.
Ανοιχτό είναι και σήμερα Δευτέρα το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Ανοιχτές Πίστες: Πυλώνες, Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτις, Ιάσων, Αρχαρίων και Φαλκονέρα (6/6). Ανοιχτοί Αναβατήρες: Π1, Π2, Π3, Π4, Π5 (5/5). Ποιότητα Χιονιού: Καλή για χιονοδρομία. Ύψος χιονιού στη βάση: 40 cm. Ύψος χιονιού στη μέση: 50 cm. Ύψος χιονιού στη κορυφή: 60cm.

magnesianews.gr