Δεν άντεξε και τελικά κατέληξε ο 68χρονος συνταξιούχος ναυτικός Ν. Δ. που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, όταν το φορτηγό τύπου “Γιουνιμογκ” που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή του Κεραμιδίου.
Το δυστύχημα συνέβη πριν τέσσερις μέρες γύρω στις 10.15 το πρωί, το αγροτικό φορτηγό εξετράπη της πορείας του από άγνωστη αιτία και κατέπεσε σε χαράδρα βάθους 30 περίπου μέτρων, στην περιοχή Βιροτράχι, στον δρόμο Κεραμιδίου-Καμαρίου.
Το όχημά του κυριολεκτικά συγκρατήθηκε στο πρώτο επίπεδο της χαράδρας (έχει πολλά επίπεδα μέχρι τη βάση της) και ο οδηγός εκτινάχθηκε από το αγροτικό μηχάνημα… Το “Γιούνιμογκ” «προσγειώθηκε» με τον ουρανό στο επίπεδο.
Ο 68χρονος διατηρεί λίγα ζώα στην περιοχή και πήγαινε με το όχημά του να τα περιποιηθεί, όταν συνέβη το τροχαίο. Ο ίδιος πάντως, έχοντας τις αισθήσεις του, τηλεφώνησε με το κινητό του τηλέφωνο στη σύζυγό του κι αυτή με τη σειρά της ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία γύρω στις 10.30 το πρωί. Επί τόπου έσπευσαν τέσσερα οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΒΙΠΕ Βόλου με 9 διασώστες, ένα από την Π.Υ. Βόλου με 4 διασώστες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί από το Τμήμα Ρήγα Φεραίου.
Επίσης έσπευσε στο σημείο και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρ. Φεραίου Δημ. Παλληκάρης. Οι διασώστες ανέσυραν τον 68χρονο από το επίπεδο της χαράδρας και με το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, έχοντας, ωστόσο, τις αισθήσεις του.
Ο δρόμος στο σημείο της εκτροπής του αγροτικού μηχανήματος είναι στενός και επικίνδυνος. Ο Ν.Δ. άφησε πίσω του σύζυγο δύο κόρες και εγγόνια.

e-thessalia.gr