Εντυπωσιακά έχει αρχίσει η πορεία του Βόλου στη Super League 1. Οι νεοφώτιστοι, ύστερα από το μεγάλο διπλό στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου (1-2), επικράτησαν 2-1 του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έρικ Γέντρισεκ στο 56' και έκαναν το 2Χ2 στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο βρέθηκαν σε εξαιρετική βραδιά και με όπλο την πολύ καλή αμυντική λειτουργία κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο "τρίποντο" που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, οι "κίτρινοι" ήταν κινητικοί, έδειξαν διάθεση, αλλά γι' ακόμα μία αναμέτρηση είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Αποτέλεσμα, να παραμείνουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

 Ο Λύρατζης επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Σάσα έκανε προβολή με τα χέρια σηκωμένα, βρήκε την μπάλα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Κομίνης να δείξει σωστά το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γέντρισεκ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κουέστα για το 1-0.

ΒΟΛΟΣ(Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (81’ Μάντζης), Μυστακίδης (63’ Ηλιόπουλος), Γέντριτσεκ (71’ Μαξ Αουγκούστο)

ΑΡΗΣ(Παντελίδης): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Ντιγκινί, Σάσα, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μαντσίνι (57’ Λάρσον), Ιντέγε (65’ Μαρτίνες), Φετφατζίδης (80’ Μπρούνο Γκάμα), Κόρχουτ

sport24.gr