Ευτυχώς, κανένας θάνατος δε σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ συνολικά 43 είναι οι νοσηλευόμενοι σε όλες τις κλινικές και ΜΕΘ για τον κορωνοϊό. Παράλληλα, στη Μαγνησία καταγράφηκαν, 15 νέα κρούσματα του ιού, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην εφημερία της Δευτέρας, δηλαδή από τις 8 το πρωί της Κυριακής 6 Ιουνίου, μέχρι τις 8 το πρωί της Δευτέρας υπήρξαν δύο εισαγωγές, δεν δόθηκε κανένα εξιτήριο, αλλά το ευτυχές είναι ότι δεν υπήρξαν θάνατοι. Συνολικά σε κλινικές, αρνητική πίεση και ΜΕΘ κορωνοϊού, νοσηλεύονται συνολικά 43 άτομα.
Πιο συγκεκριμένα, στους θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται τέσσερα άτομα, στην ΜΕΘ COVID νοσηλεύονται πέντε άτομα εκ των οποίων δύο μη διασωληνωμένοι, στην Α κλινική COVID νοσηλεύονται 17 άτομα, στην Β΄COVID νοσηλεύονται άλλα 17 άτομα , ενώ απ΄ την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου, έχουν καταγραφεί 273 θάνατοι.
Σημειώνεται ότι πέντε νέους θανάτους από κορωνοϊό καταγράφηκαν το Σαββατοκύριακο στο Νοσοκομείο. Πρόκειται για τρεις γυναίκες 60, 75 και 88 ετών, ενώ την τελευταία τους πνοή άφησαν και δυο άνδρες ηλικίας 54 και 85 ετών.

magnesianews.gr