Υψηλές πληρότητες καταγράφονται στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στους δημοφιλείς προορισμούς της Πασχαλινής περιόδου
Ύστερα από δύο χρόνια εγκλεισμού λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, το ενδιαφέρον για αποδράσεις σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς επανακάμπτει δυναμικά, όπως προκύπτει και από τα στοιχεία που συγκέντρωσε για λογαριασμό των «ΝΕΩΝ» το πανελλαδικό δίκτυο E-Real Estates για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω πανδημίας, το Πάσχα του 2020 υπήρξε απαγόρευση της κυκλοφορίας ενώ το Πάσχα του 2021 δεν επιτρέπονταν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις.
Είναι ενδεικτικό πως όσοι αποφασίσουν να σχεδιάσουν την τελευταία στιγμή τις διακοπές τους σε κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης θα δυσκολευθούν, καθώς ήδη η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη.
Υψηλές πληρότητες καταγράφονται και στα Μετέωρα με τις μονές που κρέμονται από τα βράχια και τις κατανυκτικές ολονυχτίες υπό το φως των κεριών, τις ψαλμωδίες και τη βυζαντινή μουσική.
Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις (από 22/4-25/4) ανέρχεται σε 335-420 ευρώ με το ποσοστό των προκρατήσεων να φτάνει το 90%, ενώ διαθέσιμα παραμένουν 20 ακίνητα.

Με πληροφορίες από ΤΑ ΝΕΑ