Οι σκούπες και τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης της Karcher είναι εδώ και το ηλεκτρονικό κατάστημα aravidis.gr σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για ολοκληρωμένη καθαριότητα σε όλο το σπίτι.

H Karcher πρωτοπορεί στις μηχανές πλυσίματος και με γερμανική ποιότητα και τεχνογνωσία μας προσφέρει προϊόντα που αντέχουν στον χρόνο.

Για αυτούς που αγοράζουν την πρώτη τους πλυστική μηχανή ή θέλουν κάτι οικονομικό για να πλένουν περιστασιακά το αυτοκίνητο ή την αυλή τότε η σειρά Κ3 είναι η ιδανική προσφέροντας το Κ3 μόνο με 99€ και το K3 Home kit με μηχανή πλύσης δαπέδων και υγρό απορρυπαντικό μόνο 129€.

Η επόμενη σειρά compact με τα μοντέλα Κ4 Compact, Κ5 Compact και Κ7 Compact φημίζονται για την εξαιρετική τους απόδοση, και ο compact σχεδιασμός τους που προσφέρει ευκολία στη μεταφορά και αποθήκευση, τα καθιστά την πιο κατάλληλη επιλογή για κάθε λύση καθαρισμού στο σπίτι ή μικρή επιχείρηση.

Για το εσωτερικό του σπιτιού σας η απόλυτη σκούπα που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες, είναι η νέα T11/1 HEPA 14 της Kärcher που υπόσχεται την απόλυτη καθαριότητα για κάθε μέρος του σπιτιού. Απορροφά όχι μόνο τη βρωμιά, αλλά και τα βακτήρια χάρη στο εκπληκτικό φίλτρο HEPA 14 με απόδοση φιλτραρίσματος 99,995%. Έτσι φιλτράρει και τον αέρα ο οποίος εξέρχεται πιο καθαρός και υγιεινός, αλλά συγκρατεί ακόμη και μικροσκοπικά σωματίδια, και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εναντίων ιών όπως ο Covid-19.

Τέλος, για το σκούπισμα υγρών και στερεών, ώστε να συμμαζεύετε κάθε ζημιά, σπάσιμο ποτηριών, διαρροή νερών ή ατυχήματα στην κουζίνα και την αποθήκη, τότε η ιδανική σκούπα για εσάς είναι η Karcher WD3 που θα σας λύσει τα χέρια για κάθε περίπτωση σε τιμή σοκ και για αγορές έως 31 Αυγούστου παίρνετε 10 χρόνια εγγύηση!