Ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζάχαρη καταθέτει αυτήν την ώρα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της έρευνας  για τους χειρισμούς των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς στην υπόθεση της Novartis.
Ο κ. Γεωργιάδης θα καταθέσει με την ιδιότητα του μάρτυρα και όχι του μηνυτή αφού τελικά δεν κατέθεσε μήνυση όπως είχε προαναγγείλει σε βάρος των εισαγγελέων, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο συνήγορός του. Σε δήλωσή του ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι ο κ. Γεωργιάδης προσήλθε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου όχι ως μηνυτής, όχι ως διάδικος, αλλά ως μάρτυρας στο πλαίσιο της έρευνας αυτής της δυσώδους υπόθεσης και ειδικά για όσα ανέφεραν οι εισαγγελείς Ιωάννης Αγγελής και Ελένη Ράικου, οι οποίοι  κατήγγειλαν παρεμβάσεις στο έργο τους από πρώην υπουργό.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει κάνει λόγο για σκευωρία ενώ την ίδια ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα των εισαγγελέων στο πρόσωπό του για το σκέλος που τον αφορά, στην υπόθεση της Novartis. Ανοιχτό παραμένει από τους εισαγγελείς και το σκέλος που αφορά στην εμπλοκή του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.

ethnos.gr