Ανοιχτή συνέλευση στο προαύλιο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας πραγματοποίησαν γιατροί της Ένωσης Ιατρών Νοσηλευτηρίων Κέντρων Υγείας ν. Λάρισας στο πλαίσιο της σημερινής τους κινητοποίησης προκειμένου να εκφράσουν για άλλη μια φορά την αντίθεσή τους στο σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για τη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Όπως υποστήριξαν «Η κυβέρνηση, η διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ και η διοίκηση του Γ.Ν. Λάρισας απαντούν στις πρόσφατες μαζικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Γ.Ν.Λ. για την αποκατάσταση της λειτουργίας του Νοσοκομείου υπαναχωρώντας από τις δημόσιες δεσμεύσεις τους για επαναλειτουργία του Νοσοκομείου».
Ζήτησαν μεταξύ άλλων, «ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης του 3ου κύματος της πανδημίας με προετοιμασία υποδομών και προσωπικού, που να μπορεί να προσφέρει ποιοτική φροντίδα σε όλους τους ασθενείς, μόνιμες προσλήψεις και επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών δομών υγείας».
Οι συγκεντρωμένοι γιατροί και οι εκπρόσωποι φορέων που βρέθηκαν στο πλευρό τους, κινήθηκαν με πανό και συνθήματα στην 31η Αυγούστου όπου πραγματοποίησαν ολιγόλεπτο αποκλεισμό.

ert.gr