Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) καλεί όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να ενοικιάσουν σπίτια για την φιλοξενία αστέγων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ.
Οι κατοικίες που θα εκμισθωθούν για την προσωρινή φιλοξενία των ωφελούμενων θα πρέπει να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός της πόλης της Λάρισας, χωρίς να αποκλείονται και τα περίχωρα (π.χ Γιάννουλη) και να προσφέρουν ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης.
Πιο συγκεκριμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σπιτιών θα πρέπει να είναι: από 20 έως 70 τ.μ. Επιτρέπονται κι ημιυπόγεια εφόσον πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι για 18 μήνες. Η επιδότηση ενοικίου καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τη χρηματοδότηση του προγράμματος καθώς και ο εξοπλισμός των διαμερισμάτων και τα λειτουργικά έξοδα για λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Εγγυημένο μίσθωμα 180 ευρώ για 18 μήνες.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ με τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Λ στα τηλέφωνα: 2410 661727 ΚΑΙ 2410 663085. Κατσιούπη Καλλιόπη, ώρες: 09:00 – 15:00 ή στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ: Ηπείρου 96-98 , 2ος όροφος.