Την κατασκευή ενός μεγάλου και απαραίτητου έργου για το Δήμο Καρδίτσας υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας στο δημαρχείο ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος και οι εκπρόσωποι της αναδόχου Τεχνικής Εταιρίας ΤΟΜΗ ΑΒ. Ε. ΤΕ.
Πρόκειται για την ανακατασκευή και την διαμόρφωση του κτιρίου του πρώην 1ου Λυκείου σε νέο Δημαρχείο Καρδίτσας. Η κατασκευή του έργου θα αρχίσει άμεσα (υπολογίζεται εντός των επομένων 10 με 15 ημερών) και με την ολοκλήρωση του θα αλλάξει ριζικά την όψη της περιοχής.
Συγχρόνως με την ολοκλήρωση του θα αποτελέσει το κτίριο που θα στεγάσει τις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου.
Υπογράφοντας τη σύμβαση ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος δήλωσε: “Υπογράφουμε σήμερα την κατασκευή ενός σημαντικού έργου υποδομής για το Δήμο Καρδίτσας.
Η διαμόρφωση του κτιρίου του πρώην 1ου Λυκείου σε νέο δημαρχείο αποτελεί πραγματική διέξοδο στο μεγάλο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καρδίτσας.
Είμαι χαρούμενος που σήμερα υπογράφουμε αυτό το μεγάλο έργο. Θεωρώ ότι με την ολοκλήρωση του, θα αποκτήσουμε ένα νέο σύγχρονο Δημαρχείο στο οποίο οι υπάλληλοι και οι αιρετοί θα κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και φυσικά οι ίδιοι οι δημότες μας θα απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες.
Συγχρόνως θα αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά η ευρύτερη περιοχή του Παυσίλυπου. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις δημοτικές αρχές των τελευταίων ετών που σχεδίασαν και προώθησαν το έργο για να φτάσουμε σήμερα στην υπογραφή της συμφωνίας, όπως θέλω να ευχαριστήσω και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που ωρίμασαν το έργο.
Συγχαίρω την Τεχνική Εταιρία για την ανάληψη του έργου και της εύχομαι “καλές δουλειές” ελπίζοντας ότι σε ένα χρόνο από σήμερα, όπως προβλέπεται από τη σχετική σύμβαση, θα είμαστε έτοιμοι να παραλάβουμε το κτίριο του νέου Δημαρχείου και σταδιακά να εγκατασταθούμε εκεί” τόνισε ο Δήμαρχος.