Οι επαγγελματικοί χώροι έχουν πολλές ανάγκες ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο ανήκουν. Είναι λοιπόν σημαντικό πριν προσθέσετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα lobby, ένα σκάφος, μία εταιρεία, ένα εστιατόριο να έχετε σκεφτεί κάποια κριτήρια. 

Το πάτωμα και τα αξεσουάρ του είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία που κρίνεται απαραίτητο να προσέξουν οι επαγγελματίες. 

Οι αντιολισθητικοί διάδρομοι και οι βινυλικές λωρίδες που μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία Decostar είναι δύο από τους πιο ιδανικούς τρόπους αφενός να μπορέσετε να καλύψετε αισθητικά τον χώρο σας αλλά και πρακτικά.

Βινυλικές λωρίδες για καταστήματα

Οι βινυλικές λωρίδες αποτελούν μία ειδική πρόταση για επαγγελματικούς χώρους που θέλουν να επενδύσουν σε ένα μέρος του πατώματός τους. Έχουν τεράστια αντοχή σε βάρος, δεν συγκρατούν νερό και τοποθετούνται πολύ εύκολα. Προσφέρουν τέλεια απομίμηση ξύλου και μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και σε πατώματα με ενδοδαπέδια θέρμανση.

Αντιολισθητικοί διάδρομοι

Τοποθετούνται σε επαγγελματικούς χώρους όπως καταστήματα, μουσεία, πεζογέφυρες, έξω από πισίνες, ξενοδοχεία και πολλά άλλα μέρη που χρειάζονται ασφάλεια στην βάδιση για τους πελάτες τους. 

Είναι άκρως αντιολισθητικοί και κάποια σχέδια είναι αδιάβροχα, γι’ αυτό και τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους. 

Αν επιλέξετε πολυαμιδικές μοκέτες τότε έχετε και ένα παραπάνω πλεονέκτημα. Είναι βραδύκαυστες, προσφέροντας extra πολυτέλεια και ασφάλεια.

Μερικοί αντιολισθητικοί διάδρομοι είναι κατασκευασμένοι από ίνες fibreglass με κόκκους PVC, πράγμα που τους καθιστά κατάλληλους για ξενοδοχεία και εξωτερικούς χώρους αυτών. 

Τέλος, μπορείτε να τα βρείτε σε πολλές αποχρώσεις, ώστε να ταιριάξουν με το γενικότερο design του χώρου.

Βρείτε το κομμάτι που σας ενδιαφέρει στο decostar.gr!