Η εύρεση της καλύτερης εταιρείας security δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού απαιτεί μία σειρά από ενέργειες και αρκετή έρευνα, ώστε να καταλήξετε σε αληθινούς επαγγελματίες που δεν πρόκειται να αφήσουν εκτεθειμένη την περιουσία σας αλλά και την οικογένειά σας.
Υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρέπει να ελέγξετε, ώστε να λάβετε πιο εύκολα την απόφασή σας. Παρακάτω βλέπουμε μερικά από αυτά.
Σημαντικά στοιχεία που δεν πρέπει να σας ξεφύγουν
•    η κάθε εταιρεία θα πρέπει να έχει ιστοσελίδα και μία ποικιλία από φωτογραφίες με τις εγκαταστάσεις και τον στόλο της
•    ρωτήστε για τα άτομα που δουλεύουν στην εταιρεία, τι ειδίκευση έχουν και πόσο καλά καταρτισμένα είναι
•    μάθετε τις πιστοποιήσεις που έχει η εταιρεία
•    γνωρίζετε πόσους πελάτες έχει και πόσα χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο;
Τι budget έχετε να διαθέσετε;
Η επένδυση που θα κάνετε θέλετε να είναι τέλεια σε λειτουργικότητα και αποτέλεσμα, γι’ αυτό και γνωρίζετε ότι θα διαθέσετε ένα μέρος από το budget σας.
Η εταιρεία Nexus σας προσφέρει υπηρεσίες security, δηλαδή φύλαξη οποιουδήποτε χώρου και προσώπων, κατέχοντας όλες τις πιστοποιήσεις και την εμπειρία που χρειάζεται ώστε να αποκλειστεί κάθε λάθος.
Αναλαμβάνει φύλαξη εγκαταστάσεων, δημόσιων και ιδιωτικών, αεροδρομίων, αερολιμένων και πολλών άλλων χώρων.
Επίσης αναλαμβάνει την ασφαλή διεξαγωγή κάθε είδος εκδηλώσεων (αθλητικών, πολιτιστικών κ.α.). Η Nexus έχει εμπειρία και στο κομμάτι της φύλαξης αξιών, όπως έργα τέχνης και εκθέσεις κοσμημάτων.
Τέλος, εδώ και χρόνια η Nexus είναι από τις πρώτες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες φύλαξης προσώπων με κύρος αλλά και παρακολούθηση σε 24ώρη βάση, μέσω κεντρικού σταθμού λήψης σημάτων.
Εκτός από υπηρεσίες security,η εταιρεία προσφέρει και υπηρεσίες καθαρισμού. Αν ψάχνετε στην πόλη της Θεσσαλονίκης συνεργεία καθαρισμού και υπηρεσίεςsecurity, μπείτε τώρα στην NexusFacility.