Δεν γίνεται να λείπει από το καλοκαίρι σας κάποιος γάμος ή βάφτιση! Είναι παραδοσιακά η περίοδος που γίνονται τα περισσότερα events, επομένως καλείστε να φορέσετε μοναδικά outfits, συνδυασμένα με τα σωστά πέδιλα ή γόβες.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μοναδικές προτάσεις από πέδιλα και γόβες που αποτελούν την τελευταία τάση της σεζόν και έχουν φορεθεί στα μεγαλύτερα catwalk! Mονόχρωμες γόβες, ψηλοτάκουνα πέδιλα με μοντέρνα prints, άνετες γόβες σε nude για να τις ταιριάζετε με κάθε ρούχο και γυναικεία πέδιλα καλοκαιρινά ιδανικά για το νησί και τις βόλτες σας κάτω από τον ήλιο.

Μία από τις γόβες που χαρίζουν απαράμιλλο στυλ, είναι θηλυκές και πολύ άνετες, αν και 8ποντες. Βρείτε τις σε πολύ χαμηλή τιμή από εδώ και συνδυάστε τις με ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα ή με ένα παντελόνι σωλήνα.

Το nude σχέδιο είναι μία standar dεπιλογή που μπορεί να φορεθεί με κάθε outfit, χωρίς να σας δεσμεύει σε τίποτα. Μεταμορφώνει ακόμα και ένα casual look σε βραδινό. Είναι 10ποντο με χοντρό τακούνι για μεγαλύτερη άνεση. Η φόρμα του είναι κανονική.

Μπρονζέ πέδιλο με glitter για βραδινές εμφανίσεις που ταιριάζει τέλεια με το φόρεμά σας ή με μία αέρινη παντελόνα. Με υλικό κατασκευής τεχνόδερμα και πάτο με μαξιλαράκι για περισσότερη άνεση. Online αγορά με 1 κλικ.


 
Φορέστε αυτές τις μωβ γόβες κάθε μέρα και ανανεώστε το στυλ σας στην στιγμή. Από suede υλικό που δεν φθείρεται και καθαρίζεται εύκολα αν λερωθεί. Με 6 εκατοστά χοντρό τακούνι, θα σας βολέψει ότι κι αν κάνετε. Δωρεάν μεταφορικά.

Αν θέλετε φέτος το καλοκαίρι καινούργιες γόβες ή πέδιλα, μπείτε στο shoemart.gr! Δεκτές και οι τηλεφωνικές παραγγελίες.