Οι παροχές του ξενοδοχείου, δεν πρέπει να συγχέονται με τις παροχές του σπιτιού. Ο πελάτης που θα κλείσει δωμάτιο θέλει να απολαύσει οτιδήποτε σχετίζεται με έναν ποιοτικό ύπνο και με ένα ζεστό μπάνιο με όλες τις ανέσεις. Επίσης η καθαριότητα του δωματίου και των αντικειμένων που το απαρτίζουν είναι πολύ βασική προϋπόθεση για την άνεση των πελατών και την αίσθηση του ότι ο χώρος που βρίσκεται είναι καθαρός και απαλλαγμένος από καθετί που θα μπορούσε να παρεμποδίσει την ηρεμία και την ιδιωτικότητά του.
Κάντε τα παρακάτω και αλλάξτε άρδην την ποιότητα του ξενοδοχείου σας!
Ποιοτικά σαπούνια ξενοδοχείου
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τις ωραίες μυρωδιές στον χώρο. Ειδικά όταν πρόκειται για σαπουνάκια και ατομικά είδη υγιεινής, τα οποία παρέχονται από διάσημα brands. Σε κάθε σας μετακίνηση και διαμονή στο ξενοδοχείο, πάντα θέλετε την άνεσή σας στο μπάνιο. Επιλέξτε σετ από σαπούνια ξενοδοχείων που μυρίζουν φρούτα, θάλασσα, βότανα και άλλες ουδέτερες μυρωδιές.
Σεντόνια
Ένα μέσο ξενοδοχείο παρέχει τραχιά σεντόνια και στρώματα που όταν ξαπλώσετε καταλαβαίνετε ότι έχει περάσει πολύς καιρός από την αλλαγή τους. Για να ξεχωρίσετε, μία mini ανακαίνιση θα ανανεώσει την φήμη σας και θα προσελκύσει πολύ μεγάλο πελατολόγιο.
Πετσέτες και μπουρνούζια
Οι βαμβακερές πετσέτες και τα μπουρνούζια είναι πολύ βασικά αξεσουάρ για το δωμάτιο. Με το που θα μπείτε μέσα σε αυτό θα τα βρείτε πάνω στο κρεβάτι. Αν είναι καθαρά, φρεσκοπλυμένα και φρεσκοσιδερωμένα, τότε η εντύπωση είναι πολύ θετική. Όταν επιλέγετε φυσικές ίνες και χρώματα τότε ακόμα και το ίδιο το περιβάλλον που διαμορφώνεται είναι πιο γήινο και «νοικοκυρεμένο».
Οι μεγάλες πετσέτες και τα χνουδωτά μπουρνούζια, προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας, γι΄αυτό η επιλογή της ποιότητας είναι το Α και το Ω στην προσπάθεια αναβάθμισης του σωματίου σας.
Για ξενοδοχειακό εξοπλισμό που θα καλύψει ακόμα και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σας, savilamenities.gr.