Με θετικό πρόσημο, αύξηση 3% και περισσότερους από 46.000 επιβάτες, έκλεισε η περσινή σεζόν στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, με τη βρετανική εταιρεία Easy Jet να ζεσταίνει μηχανές, ενόψει της φετινής σεζόν.
Η πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων παραμένει ανοιχτή, με τις φετινές πτήσεις να εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο, από τις 23 Μαΐου έως τις 26 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και πιστοποιεί την πρόθεση της συγκεκριμένης βρετανικής αεροπορικής εταιρείας να διατηρήσει την απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.
Τα δεδομένα, στο μεταξύ, είναι ενθαρρυντικά, καθώς η παρουσία των Βρετανών τουριστών στη χερσαία Μαγνησία είναι σημαντική και μεταφράστηκε σε 4.000 περίπου αφίξεις με πτήσεις της Easy Jet στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου την περασμένη σεζόν, ενώ την αντίστοιχη προηγούμενη, από την έναρξη των πτήσεων της Easy Jet μέχρι και την ολοκλήρωσή τους, ταξίδεψαν 3.217 τουρίστες στη Μαγνησία και αναχώρησαν 3.014, αντίστοιχα, με τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον αερολιμενάρχη Νέας Αγχιάλου Κώστα Ευσταθίου, ο οποίος υπογράμμισε ότι η εικόνα του αεροδρομίου είναι ικανοποιητική από άποψη επιβατικής κίνησης, με τις υψηλές προσδοκίες να διατηρούνται και τη νέα θερινή σεζόν, καθώς αναμένεται να διατηρηθεί σε ανάλογη βάση η έλευση τουριστών από το εξωτερικό.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι αποτελεί, αναμφίβολα, θετικό στοιχείο το γεγονός ότι είναι ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων από τη βρετανική Easy Jet, που συνεχίζει τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Gatwick, το δεύτερο μεγαλύτερο της Βρετανίας, προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

taxydromos.gr