Τουλάχιστον 2.000.000 φίλοι των Ράπτορς βγήκαν στους δρόμους του Τορόντο, για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές ΝΒΑ, αλλά επικράτησε πανικός, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί. 

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στην κεντρική πλατεία Νέιθαν Φίλιπς. Τουλάχιστον τέσσερις ριπές ακούστηκαν, και εκατοντάδες φίλαθλοι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι και τρομοκρατημένοι. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, ενώ αρκεκτός κόσμος ποδοπατήθηκε, καθώς το πλήθος προσπαθούσε πανικόβλητο να απομακρυνθεί από το σημείο. Οι τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχουν διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή τους, όπως ενημέρωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας. 

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων για τους πυροβολισμούς, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. 

Ακολούθως έκανε την εμφάνιση της η Αστυνομία, έπεσαν δακρυγόνα, με την φιέστα τίτλου να παίρνει άσχημη τροπή.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η παρέλαση των πρωταθλητών συνεχίστηκε λίγο αργότερα. Άγνωστο είναι πόσοι άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, έχοντας ποδοπατηθεί, ωστόσο η κατάσταση των δύο τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή τους.

protothema.gr