Η ΑΕΚ έπεσε θύμα έκπληξης από τον Βόλο, βλέποντας τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας να περνούν νικηφόρα με 2-1 σκορ την Κυριακή από το ΟΑΚΑ, στο μεταξύ τους ματς για την 20η αγωνιστική της Super League.
Aυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σαφέστατα αποτελεί πισωγύρισμα για την «Ένωση», η οποία υπέστη τρίτη σερί εντός έδρας ήττα, με τον Γιαννίκη να φέρει κι αυτός σημαντική ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει ο «δικέφαλος».
Στο ξεκίνημα του αγώνα η «Ένωση» είχε χαμένο πέναλτι με τον Τσούμπερ (9') και δοκάρι με τον Αραούχο (12'), βλέποντας τον αντίπαλό της, κόντρα στη ροή του αγώνα, να προηγείται στο 16' με τον Φαν Βέερτ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί δοκάρι στο 18' με τον Ρεγκατέν, με την ΑΕΚ να φτάνει στην ισοφάριση στο 18' με τον Αραούχο.
Μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Φερνάντες.
Στο 83ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε αγκωνιά του Τζαβέλλα στο πρόσωπο του Ρίνερ. Η φάση εξετάστηκε από τον Μανούχο στο μόνιτορ, με τον ρέφερι να καταλογίζει την παράβαση.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαν Βέεερτ, ο οποίος νίκησε τον Στάνκοβιτς, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Τρία λεπτά μετά το δεύτερο γκολ του ο Ολλανδός είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αραούχο, αφήνοντας στα τελευταία λεπτά τον Βόλο με 10 παίκτες.
ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ – Γκαρσία, Γέβτιτς, Τσούμπερ – Αραούχο.
79' Κοσίδης αντί Γκαρσία, Σάκχοφ αντί Λε Ταλέκ και Μισελέν αντί Χατζισαφί.
90' Αλλαγή και για την ΑΕΚ, μέσα ο Τάνκοβιτς, έξω ο Σιμάνσκι.
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος – Πουρίτα, Γκουλέν, Ρινέρ, Φεράρι – Τσοκάνης, Μπαριέντος – Φερνάντες, Ορός, Ρεγκατέν – Φαν Βέερτ.
81' Ο Μπαρτόλο στη θέση του Ρεγκατέν για τον Βόλο.
89' Αλλαγή για τον Βόλο, μέσα ο Ρομέρο, έξω ο Φερνάντεζ.

zougla.gr