Την επόμενη Δευτέρα (24/2, 12:00) θα εκδικαστεί από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League η εκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού περί πολυιδιοκτησίας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Εξάλλου, την Παρασκευή (21/2) θα εκδικαστούν οι υποθέσεις της ακριτικής ομάδας.
Σε ό,τι αφορά στην καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί πολυιδιοκτησίας, η υπόθεση ορίστηκε να συζητηθεί τελικά μετά το ντέρμπι της Τούμπας (23/2) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, όπως είχαν αιτηθεί οι Θεσσαλονικείς και η εκδίκαση ορίστηκε για την επόμενη Δευτέρα, 24/2 στις 12:00.
Από εκεί και πέρα όμως, την προσεχή Παρασκευή 21/2 (12:00) θα εκδικαστεί η υπόθεση της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης από την ΕΕΑ και της μετοχικής της σύνθεσης. Η εκδίκαση της υπόθεσης, που επί της ουσίας δεν άρχισε ποτέ, ήταν επεισοδιακή με τους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αντιδρούν έντονα στα αιτήματα αναβολής, τονίζοντας ότι έπρεπε να τελεσιδικήσει σήμερα το πειθαρχικό της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ενώ ενστάσεις, αλλά και λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον εκ των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Μπαλτάκο είχε κι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

ethnos.gr