Ένα καλό ημίχρονο ήταν αρκετό για να προσφέρει στον Βόλο το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και άρχισε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League.
Γκολ από νωρίς ο Βόλος
Ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8' άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Ρομέρο με δυνατό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Σαράνοφ και ο Μπαρτόλο, ο οποίος ακολούθησε τη φάση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση. Προτού κλείσει το ημίχρονο, στο 42', η ομάδα του Βόλου βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Ρεγκατέν τροφοδότησε τον Μαρτίνες στο ύψος της περιοχής, ο Αργεντινός πάσαρε προς τον Φαν Βερτ, ο οποίος με πλάτη στο τέρμα, έκανε περιστροφή και με ωραίο σουτ πέτυχε το 2-0.
Στο ημίχρονο ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε τρεις αλλαγές και η εικόνα της Λαμίας άλλαξε προς το καλύτερο. Μάλιστα, η ομάδα της Φθιώτιδας μπήκε και πάλι στη διεκδίκηση του ματς νωρίς καθώς στο 52' ο Κλέιμαν έκανε σοβαρό λάθος... προσφέροντας την μπάλα στον Τιρόνε, ο οποίος μείωσε σε 2-1. Η Λαμία είχε χρόνο για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε κι έμεινε στο... μηδέν.
Βύντρα ο γηραιότερος όλων των εποχών
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα καταγράφηκε η συμμετοχή του Λουκά Βύντρα, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 82' κι έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος καθώς έπαιξε σε ηλικία 40 ετών, επτά μηνών και επτά ημερών, αφήνοντας πίσω του τον Σέρβο γκολκίπερ Σέβο Μίλαν, που κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ από το 2000.
Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες (85' Βοϊτκόφσκι), Μπαριέντος (77' Σουάρες), Ρεγκατίν, Βαρτόλο, Φαν Βερτ (67' Ροσέρο).
Λαμία: Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο (46' Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος (82' Βύντρα), Μαρτίνεθ, Γκέντσογλου (46' Τιρόνε), Τζανδάρης, Νούνιες, Ρόμανιτς, Καραμάνος (73' Μανούσος), Ελευθεριάδης (46' Μανουσάκης).

ethnos.gr