Για προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και για οπλοκατοχή συνελήφθη σήμερα το πρωί ένας 48χρονος Βολιώτης από αστυνομικούς της Δίωξης.  Ειδικότερα, στο πλαίσιο καταπολέμησης της διακίνησης ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφορίας από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί στον Βόλο έθεσαν σε πολύωρη επιτήρηση και παρακολούθηση το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ανήκει στον 48χρονο. Σήμερα ο 48χρονος παρέλαβε από υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ένα πακέτο με ένα σακίδιο.  Στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκε το σακίδιο που περιείχε μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 235 γραμμαρίων. Όπως διαπιστώθηκε πάνω στο πακέτο αναγράφονταν τα στοιχεία του αποστολέα, ο οποίος αποτελεί τον δεύτερο δράστη και αναζητείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης.
Σε σωματική έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου βρέθηκε στην κατοχή του 48χρονου ποσότητα χασίς βάρους 6,59 γραμμαρίων, ένα γυάλινο κουτί με πέντε χάπια xanax και ένα κινητό.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 48χρονου στον Βόλο όπου βρέθηκαν 3,95 γραμμάρια χασίς, 332 χάπια xanax χωρίς ιατρική συνταγή, τέσσερα χάπια lonalgal καθώς και μία μεταλλική σιδερογροθιά. Ο αποστολέας του πακέτου από τη Θεσσαλονίκη αναζητείται για διάθεση και διανομή ναρκωτικών ενώ ο Βολιώτης για προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή.
Ο 48χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα.

e-thessalia.gr