Επτά παιδικές χαρές στα χωριά του Ασπροποτάμου παραδίδει ο Δήμος Μετεώρων μετά την τοποθέτηση νέων πιστοποιημένων οργάνων.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν νέα πιστοποιημένα όργανα σε Ανθούσα, Μηλιά, Χαλίκι, Πολυθέα, Κατάφυτο, Καλλιρόη και Αγία Παρασκευή.

Πρόκειται για μια δέσμευση του Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου που γίνεται πράξη, καθώς το είχε υποσχεθεί τόσο στη συνάντηση που είχε με τους Προέδρου των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Ασπροποτάμου τον Φεβρουάριο όσο και στην πρόσφατη περιοδεία που είχε κάνει τον Μάιο στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσον αφορά το χωριό της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση των πιστοποιημένων οργάνων και το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν και οι εργασίες τοποθέτησης ειδικού τάπητα προκειμένου η Παιδική Χαρά να είναι έτοιμη προς χρήση.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος σημείωσε τα εξής: «Άλλη μια δέσμευσή μας γίνεται πράξη. Όπως υποσχέθηκα τα χωριά του Ασπροποτάμου αποκτούν παιδικές χαρές με πιστοποιημένα όργανα προκειμένου τα παιδιά που θα επισκεφτούν τα χωριά το καλοκαίρι να έχουν ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιχνιδιού. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στα χωριά με μικρά και ουσιαστικά έργα που αλλάζουν την εικόνα τους».