Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών άσκησε η εισαγγελέας υπηρεσίας χθες κατά της 23χρονης, η οποία συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στον Βόλο και στο σπίτι της βρέθηκε ποσότητα 6,7 κιλών χασίς.
Η νεαρή οδηγήθηκε στα Δικαστήρια και μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της, την παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της για την ερχόμενη Τρίτη και μέχρι τότε κρατείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι της η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, την οποία της είχε δώσει ο φίλος της για να φυλάξει, καθώς είναι εξαρτημένοι από τα ναρκωτικά και οι δύο.
Η νεαρή συνελήφθη μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί την εντόπισαν και την ακινητοποίησαν έξω από το σπίτι της στον Βόλο, ενώ στην κατοχή της, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 65 γραμμαρίων.
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι της, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 5 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 6.700 γραμμαρίων, 2 ζυγαριές, 1 μηχανή συσκευασίας, 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 90 €.
Επιπλέον κατασχέθηκε μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας της, ως μέσο τέλεσης της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

magnesianews.gr