Αιφνιδίως σε ηλικία 75 ετών, έφυγε από τη ζωή κι ενώ βρισκόταν στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου ο παλιός βιοτέχνης Λάζαρος Τσαλόγλου.

Ο 75χρονος συνταξιούχος, ένιωσε προχθές το απόγευμα ξαφνικά ατονία και πόνο στην καρδιά και μαζί με την σύζυγο και τον γιο του μετέβησαν στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον ο 75χρονος υποβλήθηκε σε καρδιογράφημα κι αιματολογικές εξετάσεις. Οι γιατροί προβληματίστηκαν από κάποιες τιμές στις αιματολογικές εξετάσεις του άτυχου άνδρα και ενημέρωσαν τον ίδιο και τους οικείους του ότι θα τον επανεξετάσουν σε δύο ώρες περίπου. Η σύζυγος και ο γιος του 75χρονου έφυγαν για το σπίτι κι όταν μετά από δύο ώρες περίπου κοντά στα μεσάνυχτα, ο γιος του 75χρονου πήγε στο Νοσοκομείο γιατί δεν είχε νέα από τον πατέρα του, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι παρουσίασε επιπλοκές η υγεία του κι έπαθε ανακοπή ενώ κάθονταν σε καρέκλα κι ανέμενε τις εξετάσεις.

Ο γιατρός που βρίσκονταν εκεί του έκανε ΚΑΡΠΑ και του έδωσε τις Α’ βοήθειες. Στη συνέχεια ο 75χρονος μεταφέρθηκε στη στεφανιαία μονάδα του “Αχιλλοπούλειου” όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λόγω θρόμβωσης της κεντρικής αρτηρίας, υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

Ο Λάζαρος Τσαλόγλου ήταν βιοτέχνης και διατηρούσε για χρόνια, επιχείρηση με πουκάμισα στην οδό Μαιάνδρου, ενώ ήταν ιδιαίτερα γνωστός κι αγαπητός στην πόλη του Βόλου. Τα τελευταία χρόνια είχε βγει σε σύνταξη. Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος, περπατούσε, έκανε κολύμπι και δεν έδειχνε κάποια συμπτώματα ή ενδείξεις γι αυτό που συνέβη.

Ο Λάζαρος Τσαλόγλου, αφήνει πίσω την σύζυγό του Χρυσούλα, τον γιο του Μιχάλη, αδέλφια, ανίψια και συγγενείς.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη 2 Αυγούστου και ώρα 10.00 στον Ιερό Ναό Αγ. Πέτρων και Παύλου.

e-thessalia.gr