Την ανάγκη να μην αποπροσανατολιστεί κανείς καθώς θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών σημειώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επίθεση που δέχθηκε χθες, έξω από εστιατόριο επί της οδού Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 αναφέρεται επίσης στους δράστες της επίθεσης σημειώνοντας ότι δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. «Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους.

Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!»

naftemporiki.gr