Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 46χρονος που ζει τους τελευταίους μήνες στο Βόλο. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στην παραλία του Βόλου και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ειδικότερα στο Α.Τ. Βόλου ενώ ενημερώθηκε και η πρεσβεία της Αγγλίας, καθώς ο άνδρας έχει και Βρετανική ιθαγένεια.

Πρόκειται για ένα 46χρονο δικηγόρο που ζούσε στη Μ. Βρετανία και πριν δύο μήνες ήλθε στο Βόλο όπου και μένει. Όπως έγινε γνωστό ο ίδιος επιστρέφοντας με φίλο του από νυχτερινή έξοδο σε καφέ-μπαρ και περπατώντας δέχθηκαν αρνητικά και ομοφοβικά σχόλια από παρέα νεαρών, πού σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν Έλληνες.

Άρχισαν να τους σπρώχνουν, τον ίδιο τον έριξαν στο έδαφος και τον κλώτσησαν, ενώ ένας από την παρέα των δραστών προσπάθησε να του αφαιρέσει και το τσαντάκι του. Έχασε τις αισθήσεις του, τον συνέφεραν περαστικοί και στη συνέχεια ο ίδιος πήγε σπίτι και λίγες ώρες μετά στο Νοσοκομείο με πόνους σε όλο του το σώμα. Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι του είχαν ραγίσει το σαγόνι και είχε υποστεί βλάβη και στα δύο τύμπανα. Κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και ενημέρωσε και την Βρετανική πρεσβεία.

ertnews.gr