REX 728X90 1

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
08:42
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει υπό το βάρος των χρεών να ακολουθήσει τον δρόμο της χρεοκοπίας. Το «Μακεδονία Παλλάς» που στεγάζεται σε ακίνητο που ανήκει στο ΙΚΑ, σύμφωνα με την Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων, οφείλει στο Ίδρυμα 3,2 εκατομμύρια ευρώ.
Με μία επένδυση που Αντιπροσωπεύει και τιμά κατά τον καλύτερο τρόπο την άξια και δημιουργική πλευρά της xώρας μας στο εξωτερικό, η Θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία "Όλυμπος" άνοιξε τα φτερά της στην Ρουμάνικη αγορά, αλλά και στα ράφια των ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ.
«Μαχαίρι» στις αυθόρμητες αγορές βάζουν οι καταναλωτές, αφού πλέον όχι μόνο πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ έχοντας ετοιμάσει λίστα με τα απαραίτητα, αλλά όλο και περισσότεροι την ακολουθούν πιστά, προκειμένου οι δαπάνες να μην υπερβούν τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού.
Ο «Ενωτικός Συνδυασμός ΕΒΕ» με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Β. Αγγελάκη ήταν αυτός που επικράτησε εύκολα στις χθεσινές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Τη μείωση των μισθωμάτων ζητούν σήμερα πολλοί ενοικιαστές για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, τη στιγμή που τα καθημερινά έξοδα συνεχώς αυξάνονται και η αναδουλειά πλήττει σχεδόν όλα τα καταστήματα.
Συνέβη πριν από κάποιους μήνες στο Βόλο και τώρα το φαινόμενο έρχεται και στη Λάρισα...
Η Διοίκηση της εταιρείας ΚΟΝΤΙ, κοινοποίησε χθες τέσσερις νέες απολύσεις εργαζομένων.
Στις κάλπες θα προσέλθουν την ερχόμενη Πέμπτη οι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι του νομού Τρικάλων για να εκλέξουν τα νέα τους όργανα.
Πενήντα χρόνια πίσω επιστρέφει η αγορά τσιμέντου στην Ελλάδα. Στην δεκαετία του '60, τότε που η ζήτηση για το βασικό δομικό υλικό άγγιζε τους 6,5 εκατομμύρια τόνους (από 11,4 εκατ. τόνους το 2009), με αποτέλεσμα οι μεγάλες ιστορικές τσιμεντοβιομηχανίες της χώρας να βιώνουν δύσκολες ώρες.
Ενημερωτική εκδήλωση, για την παρουσίαση του Προγράμματος «Εναλλακτικός Τουρισμός», το οποίο προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ ΙΙ 2007-2013, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπ
 
Σελίδα 235 από 239

 

banner olimpos

afigrantires

thessalia economy

onlarissa

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336