REX 728X90 1

ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
11:01
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Υπό... ελεγκτική παρακολούθηση τίθεται η επιδημία αγοραπωλησίας χρυσού που έχει εξαπλωθεί την τελευταία τριετία προκειμένου να διαπιστωθεί η νομιμότητα προέλευσης των χρημάτων που βρίσκουν επενδυτικό καταφύγιο στο πολύτιμο αυτό μέταλλο.
Με την προσφορά δωρεάς ύψους 9,2 εκατ. ευρώ προς 16 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς συνεχίζει το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» την υλοποίηση της απόφασης για ανακούφιση της ελληνικής κοινωνίας από τις δυσμενείς επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης με τη συνολική δωρεά 100 εκατ. ευρώ τα επόμενα τρία χρόνια.
Τους νέους δικηγόρους που πέτυχαν στο διαγωνισμό των ασκούμενων δικηγόρων της δεύτερης περιόδου του 2011 καλωσόρισαν χθες ο πρόεδρος και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο δικηγόρος στην απονομή Δικαιοσύνης, ιδιαίτερα στην εποχή της παγκοσ
Εξακολουθεί να στενάζει η αγορά και να δέχεται ισχυρούς κραδασμούς από τις συνθήκες ρευστότητας και ανασφάλειας. Οι έμποροι στα Τρίκαλα μπορεί μετά τις γιορτές να κατέφυγαν σε γενναίες εκπτώσεις και προσφορές, για να προσελκύσουν πελάτες, παρ' όλα αυτά η κίνηση στα μαγαζιά δεν είναι αναμενόμενη κα
Οι χαμηλές θερμοκρασίες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα το τελευταίο διάστημα δεν είχαν μόνο αρνητική επίπτωση στις τσέπες των Θεσσαλών, λόγω των απαιτήσεων στη θέρμανση, αλλά και στα διαθέσιμα καυσόξυλα στην περιοχή μας.
Τα λιμάνια του Βόλου και της Αλεξανδρούπολης ορίζονται ως αποκλειστικές πύλες εισόδου για την αιγυπτιακή πατάτα, βάζοντας «στοπ» στις εισαγωγές από τα λιμάνια Πλατυγιαλίου και Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, όπως προβλέπεται σε σχετική απόφαση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Δριβελέγκα.
Διάταξη για την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων, η οποία σε μορφή τροπολογίας είχε καταψηφιστεί πριν από 20 ημέρες στη Βουλή, επαναφέρει το υπουργείο Υγείας στο σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις θεμάτων ΕΣΥ, φαρμάκων, φαρμακείων και άλλες διατάξεις», που παρουσιάστηκε χθες από τον κ. Ανδρέα Λο
Τον δρόμο για την ίδρυση πρατηρίων υγρών καυσίμων και εντός των σούπερ μάρκετ ανοίγει το νέο Μνημόνιο, υποχρεώνοντας την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές της ισχύουσας νομοθεσίας.
Πριν από πολλές δεκαετίες, σχεδόν κάθε πόλη της Ελλάδας είχε αρκετές βιοτεχνίες που παρασκεύαζαν αναψυκτικά: λεμονάδες, πορτοκαλάδες και γκαζόζες. Εν έτει 2012, την εποχή του Facebook και του mobileInternet, οι ασπρόμαυρες εικόνες με τα ξύλινα κιβώτια και τα γυάλινα μπουκάλια με τη μπίλια φαίνεται
Την δυνατότητα να εκτελούν δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ αποκτούν οι ιδιώτες καθώς δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου η υπουργική απόφαση που «κλείνει» και τυπικά το ζήτημα της απελευθέρωσης των σιδηροδρομικών μεταφορών στη χώρα μας.
 
Σελίδα 205 από 225

 

thesIEK thessalianews klirosi2017 300x300 ANIMATED

banner carmex

LITROKAPIS 9 6 2017

thessalia economy

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336