REX 728X90 1

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
13:06
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Σε ένα κοινό σημείο πλεύσης συμφώνησαν οι έμποροι και οι επαγγελματοβιοτέχνες του νομού Τρικάλων (με τη στήριξη του Επιμελητηρίου και του Εργατικού Κέντρου) στην αποψινή τους συνάντηση στο Επιμελητήριο, ώστε να προωθήσουν μια σειρά ανοιχτών θεμάτων που τους απασχολούν.
Η πόλη διαθέτει μόνο 12 χλμ. ποδηλατόδρομους. Οι ποδηλάτες που κυκλοφορούν στο εμπορικό - ιστορικό της κέντρο αντιμετωπίζονται από τους οδηγούς μάλλον ως «εμπόδιο και πρόβλημα».
Την επισήμανση ότι οι διαπραγματεύσεις για τα επίπεδα μισθών μπορούν να γίνουν, στην παρούσα φάση, μόνον σε επίπεδο επιχείρησης –και όχι σε συλλογικό ή κλαδικό επίπεδο εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, Απόστολος Δοντάς, υπογραμμίζοντας ότι αυτή τη στιγμή, υ
Σαφάρι... υπογραφών για την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Τέλη Μπασδάνη, ξεκινά από σή-μερα, ο γραμματέας Στ. Πλαστάρας, στον απόηχο της χθεσινής θυελλώδους συνεδρίασης της διοικητικής επιτροπής, που εξελίχθηκε σε... μάχη για δύο.
Παρουσία όλων των μελών της διοίκησης και των προέδρων των περιφερειακών εμπορικών συλλόγων πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας , υπό την προεδρεία του κ. Νίκου Τζίκα.
Στη διοργάνωση ενός θεσμού βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων, με τίτλο «Βραβεία Θεσσαλική Αξία» προχωρά ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) (έδρα Λάρισα) σε συνεργασία με την οικονομική εφημερίδα «Εξπρές», σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί ο επιχειρηματικός
Ένα χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει σε λίγες ημέρες το φωτοβολταϊκό πάρκο της Selected Volt A.E.- θυγατρικής της Επίλεκτου Κλωστοϋφαντουργίας- στη Βαμβακού Φαρσάλων, επιβεβαιώνοντας τις αισιόδοξες προβλέψεις των επενδυτών, για αποδόσεις που ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ετησίως.
Στοιχεία σοκ περιλαμβάνει η έρευνα που διενήργησε η ΕΣΕΕ για την κίνηση στις αγορές 100 πόλεων κατά τις πρόσφατες χειμερινές εκπτώσεις, ενώ απογοητευτικά είναι τα στοιχεία και σε ότι αφορά τις πόλεις της Θεσσαλίας.
Τουλάχιστον μία εφημερίδα σε κάθε Θεσσαλικό νομό απώλεσε το δικαίωμα των πάσης φύσεως κρατικών δημοσιεύσεων (Διακηρύξεις, πλειστηριασμούς, ανακοινώσεις πράξεων χαρακτηρισμού δασαρχείων κ.λ.π.) σύμφωνα με το νέο κατάλογο των ημερήσιων περιφερειακών εφημερίδων που υπογράφτηκε από τον αρμόδιο υπουργό
Πόλεμο ανάμεσα στο υπουργείο Μεταφορών και τις Περιφέρειες όλης της χώρας πυροδοτεί η πρόθεση του υπουργού Μάκη Βορίδη να βάλει λουκέτο στα 59 δη-μόσια ΚΤΕΟ.
 
Σελίδα 205 από 229

 

banner olimpos

LI1

thessalia economy

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336