728x90 olimpos

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΪΟΥ 2018
19:45
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Οι εφημερίδες και οι ιστότοποι νόμιμα δημοσιεύουν διαφημίσεις και διαφημιστικά μηνύματα για στοιχήματα σε αθλητικά γεγονότα που παρέχουν μέσω Internet αλλοδαπές εταιρείες, κρίθηκε, με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που εξέδωσε το Πρωτοδικείου Αθηνών!
«Ως χώρα είμαστε σε ένα καράβι με πολλές βλάβες, λάθος καπεταναίους και λάθος πλήρωμα... Βρισκόμαστε μέσα στο πέλαγος με τα μεγαλύτερα κύματα... Στο παγκόσμιο επίπεδο έχουμε μία κρίση του καπιταλιστικού συστήματος, μία δυναμική συγκρούσεων συμφερόντων χρηματιστηριακού κεφαλαίου και πραγματικής οικ
Λιγοστεύουν κάθε μέρα αρκετά γνωστά φάρμακα στα φαρμακεία όλης της Θεσσαλίας. Ακόμα και η ασπιρίνη αρχίζει να γίνεται δυσεύρετη διότι οι φαρμακευτικές εταιρείες άρχισαν να πληρώνουν το τίμημα της κρίσης και δυσκολεύονται να κάνουν αγορές από το εξωτερικό!
Ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον επί δύο θητείες πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο κατεβάζουν οι επιχειρηματίες στις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Στο ψηφοδέλτιο μετέχουν συνολικά 40 υποψήφιοι οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις 21 θέσεις του νέου Δ.Σ.
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ νομού Τρικάλων, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Στην ηγεσία του συνδικαλιστικού οργάνου των επαγγελματικών και παραμένει ο Βαγγέλης Αγγελάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρεται στην «ανάγκη ομοψυχίας προκειμένου να καταφέρουμε
Η επίσημη κυκλοφορία των πρώτων ελληνικών βιολογικών αναψυκτικών είναι γεγονός. Η ΕΨΑ παρουσίασε τα ΕΨΑ bio, τα πρώτα ελληνικά βιολογικά αναψυκτικά. Πρόκειται για την ΕΨΑ bio, βιολογική λεμονάδα και την EΨΑ bio βιολογική πορτοκαλάδα.
Με ένα ενιαίο, ενωτικό ψηφοδέλτιο θα κατέλθουν οι επιχειρηματίες του νομού μας στις εκλογές του Επιμελητηρίου που θα διεξαχθούν στις 4 Δεκεμβρίου.
Ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει υπό το βάρος των χρεών να ακολουθήσει τον δρόμο της χρεοκοπίας. Το «Μακεδονία Παλλάς» που στεγάζεται σε ακίνητο που ανήκει στο ΙΚΑ, σύμφωνα με την Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων, οφείλει στο Ίδρυμα 3,2 εκατομμύρια ευρώ.
Με μία επένδυση που Αντιπροσωπεύει και τιμά κατά τον καλύτερο τρόπο την άξια και δημιουργική πλευρά της xώρας μας στο εξωτερικό, η Θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία "Όλυμπος" άνοιξε τα φτερά της στην Ρουμάνικη αγορά, αλλά και στα ράφια των ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ.
«Μαχαίρι» στις αυθόρμητες αγορές βάζουν οι καταναλωτές, αφού πλέον όχι μόνο πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ έχοντας ετοιμάσει λίστα με τα απαραίτητα, αλλά όλο και περισσότεροι την ακολουθούν πιστά, προκειμένου οι δαπάνες να μην υπερβούν τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού.
 
Σελίδα 205 από 210

 

sinezizoume maios 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336