REX 728X90 1

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
15:13
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η προετοιμασία της χώρας μας να αντιμετωπίσει ενδεχόμενο ενεργειακό μπλακ άουτ στην περίπτωση που η Ε.Ε. αποφασίσει να προχωρήσει σε εμπάργκο εισαγωγής πετρελαίου από το Ιράν θα συζητηθεί σήμερα σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εξωτερικών.
Συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και επιφυλακτικότητα «συνυπάρχουν» στο κατώφλι του 2012 στον επιχειρηματικό κόσμο. Καθόλου τυχαίο φυσικά καθώς η πορεία της οικονομίας δεν δημιουργεί μέχρι στιγμής τις προϋποθέσεις για ανάκαμψη.
Σε μπαράζ γενναίων προσφορών προχωρούν από σήμερα οι έμποροι, πριν ακόμη κλείσουν οι χριστουγεννιάτικες μειώσεις τιμών, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν τους καταναλωτές και να εξασφαλίσουν την απαραίτητη ρευστότητα για να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες, φορολογικές κυρίως, υποχρεώσεις του Ιανουαρί
Η κρίση συνεχίζει να πλήττει τον χώρο του Τύπου. Μετά την αίτηση υπαγωγής της Ελευθεροτυπίας στο Άρθρο 99 και το ουσιαστικό κλείσιμο του Αλτερ «σειρά παίρνει» ηεφημερίδα Κόσμος του Επενδυτή
Το γεγονός ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας, δήλωσε ο αλευροβιομήχανος Κώστας Λούλης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Ράδιο Ένα», αναφορικά με όσα βγαίνουν στην επιφάνεια κάθε μέρα σε όλους τους τομείς λειτουργίας της χώρας.
Στην πρόσφατη επιστολή του προς τους υπουργούς Οικονομικών και ΠΕΚΑ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός ανέφερε ότι οι αυξημένες δαπάνες το 2011 για υγρά καύσιμα, φυσικό αέριο και αγορές ενέργειας σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα περιορισμένη υδροηλεκτρική παραγωγή – και παρά το γεγονός ότι
Μπορεί στον αγωνιστικό τομέα, η χρονιά να μην κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΛ, το επιχειρηματικό πλάνο του γηπέδου όμως, εξελίσσεται σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.
Μειώθηκαν κατά 23% τα τελευταία τρία χρόνια της κρίσης οι θέσεις εργασίας στην βιομηχανία και αυτό είναι κάτι εμφανές και στην τοπική οικονομία.
Κι όμως, υπάρχει και ελληνικό προσούτο, το οποίο μάλιστα συναγωνίζεται σε ποιότητα το αντίστοιχο ιταλικό και ισπανικό. Προέρχεται από μια μικρή φάρμα στα Τρίκαλα, παρασκευάζεται στην Ευρυτανία και φέτος απέσπασε το δεύτερο βραβείο σε διαγωνισμό αλλαντικών που έγινε στη Σικελία ξεπερνώντας σε ποιότ
Με προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια απάντησε η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία.
 
Σελίδα 205 από 218

 

peiraios 2017300x250

banner carmex

LITROKAPIS 21 4 2017

thessalia economy

coffee food 300 neo

aggelia

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336