olimpos amigdalo

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
12:02
Ψάχνω Δουλειά
Κυριακή, 10 Ιούλιος 2016
Αναρτήθηκε πριν λίγες ημέρες στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ ο οριστικός πίνακας των ανέργων που θα απασχοληθούν για πέντε μήνες, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, ως φύλακες σε μουσεία και εφορείες αρχαιοτήτων.
Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2016
Αναρτήθηκε σήμερα στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016», ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων ανέργων του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα 2016, για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης.
Τετάρτη, 06 Ιούλιος 2016
Ο Δήμος Ζαγοράς –Μουρεσίου ανακοινώνει την πρόσληψη εργατικού προσωπικού για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ'άτομο το μήνα Ιούλιο, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Τετάρτη, 06 Ιούλιος 2016
Η υιοθέτηση «λευκών λιστών» με νόμιμους εργοδότες που θα μπορούν να συμμετάσχουν στις δημόσιες προμήθειες, η απλοποίηση της διαδικασίας αναγγελίας πρόσληψης και οι εκστρατείες ευαισθητοποίησης του πληθυσμού είναι ορισμένες από τις προτάσεις για την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας που, σύμφωνα μ
Τρίτη, 05 Ιούλιος 2016
Την πρόσληψη 495 νέων οδηγών και 201 τεχνιτών στην Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) και 130 οδηγών και 170 τεχνιτών στις Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑΣΥ) προωθεί το υπουργείο Μεταφορών. Οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού θα αφορούν σε ηλεκτροδηγούς, εκδότες και ελεγκτές εισιτηρίων, καθώς και σε τεχνικό προ
Σάββατο, 02 Ιούλιος 2016
Το ΥΠΕΣ εγκρίνει τη σύναψη σαράντα τριών (43) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες.
Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016
Για την στελέχωση των νέων τμημάτων του (Αιμοδυναμικό Εργαστήριο-Επεμβατική Καρδιολογία, Θωρακοχειρουργικό, Καρδιοχειρουργικό) το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ζητά να προσλάβει έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Τρίτη, 28 Ιούνιος 2016
Ο Δήμος Φαρσάλων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Φαρσάλων Ν. Λάρισας, που εδρεύει στα Φάρσαλα.
Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2016
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σκιάθου εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόσληψη οκτώ (8) ατόμων για το έτος 2016 με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών ως ΥΕ Εργάτες - Πυροφύλακες.
Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016
Το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε στην έγκριση 640 συμβάσεων μίσθωσης έργου, διάρκειας έως ένα (1) έτος, σε δήμους και νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ) για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίµου από τους ωφελούµενους.
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016
Αρχίζει την Παρασκευή η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 2.500 άνεργους στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στις δομές υποστήριξης των προσφύγων.
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016
Προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δίμηνης διάρκειας), για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών σε θέματα πολιτικής προστασίας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ο Δήμος Πύλης.
Τρίτη, 21 Ιούνιος 2016
Στην πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου δίµηνης διάρκειας, συνολικά τεσσάρων (4) ατόµων προχωρά ο Δήμος Φαρκαδόνας.
Σάββατο, 18 Ιούνιος 2016
Μέχρι και την Πέμπτη 23 Ιουνίου θα έχουν τελικά προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να καλυφθούν 5 θέσεις ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016
Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8μηνης διάρκειας), συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα προχωρά ο Δήμος Σκοπέλου.
Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2016
Eπτά (7) άτομα γενικών καθηκόντων θα προσλάβει ο Δήμος Φαρκαδόνας, για χρονικό διάστημα δύο μηνών (μέχρι τέλος Ιουλίου), για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών.
Τετάρτη, 15 Ιούνιος 2016
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να προκηρυχθούν από το υπουργείο Εργασίας οι 2.500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας, που θα αφορούν ανέργους που επιθυμούν να εργαστούν στα hotspots και στα κέντρα καταγραφής των προσφύγων.
Τετάρτη, 15 Ιούνιος 2016
Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά δέκα (10) ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων ή εποχικών αναγκών προχωρά ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου.
Δευτέρα, 13 Ιούνιος 2016
Ο Δήμος Τεμπών εγκρίνει την πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση εποχιακών αναγκών και συγκεκριμένα για την ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών Μεσαγγαλα-Καστρί Λουτρο παραλία Αιγάνης του Δήμου Τεμπών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών (3) μηνών.
Δευτέρα, 13 Ιούνιος 2016
Ούτε καν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των επιχειρηματιών και των βιομηχάνων δεν τολμούν να αγγίξουν τις αγκυλώσεις στα εργασιακά θέματα σε αυτόν τον τόπο.
Κυριακή, 12 Ιούνιος 2016
  Λίστα με τις 40 εταιρείες στις οποίες θα ήθελαν να εργαστούν οι περισσότεροι Έλληνες της «γενιάς Υ» (18-35 ετών) δημοσιεύει το CareerGuide του Kariera.gr, στο πλαίσιο έρευνας που διεξήχθη σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας τ
Σάββατο, 11 Ιούνιος 2016
Τις ανησυχίες που προκύπτουν από την οικονομική κρίση, την κατάσταση στα εργασιακά και το γενικότερο κακό κλίμα φαίνεται πως αντικατοπτρίζει η θέση της Ελλάδας σε κατάταξη γραφήματος του Statista για τους «millennials» (18-34 ετών) που θεωρούν ότι θα εργάζονται μέχρι να πεθάνουν.
Σάββατο, 11 Ιούνιος 2016
Αιτήσεις για πρόσληψη 20 εργατων για πέντε ημερομίσθια μέσα στο μήνα που διανύουμε, δέχεται από την Παρασκευή και έως την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιουνίου ο Δήμος Μουζακίου.
Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2016
Στην έγκριση 540 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών. Πρόκειται για θέσεις χρονικής διάρκειας 8 έως 9 μηνών (για αναγνωρισµένες σχολές) ή έως 11 µήνες (για παιδικούς σταθµούς) και 98 συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας έως ένα έτος, σε δή
Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2016
Ο Δήμος Ζαγοράς –Μουρεσίου προχωρά στην πρόσληψη εργατικού προσωπικού για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα Ιούνιο, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016
Όπως ανακοινώθηκε χθες από τη Διεύθυνση Απασχόλησης του ΟΑΕΔ αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού, (στην ενότητα «Προγράμματα Απασχόλησης» - «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα»), ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016 για 728 θέσεις πλήρους απασχ
Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016
Στην κάλυψη 39 θέσεων καθαριστριών προχωρά το Νοσοκομείο Τρικάλων. Πρόκειται για ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου για την καθαριότητα των χώρων του νοσηλευτικού μας ιδρύματος. Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι από την υπογραφή τους μέχρι και το τέλος του έτους με 5ωρη, 6ωρη ή 8ωρη απασχόληση για
Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016
Tα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. (Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος) ανακοινώνουν την πρόσληψη προσωπικού, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά έξι(6) ατόµων για το νομό Λάρισας.
Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016
Με αποφάσεις των διοικητών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και της Π.Υ. της Β’ ΒΙ.ΠΕ., προσλαμβάνονται 34 εποχικοί πυροσβέστες που θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες και τα κλιμάκια της Μαγνησίας, ενόψει του καλοκαιριού και με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέχρι πέντε μήνες.
Τρίτη, 31 Μάιος 2016
Χίλιοι άνεργοι νέοι και νέες στη Βόρεια Ελλάδα, εκ των οποίων οι 194 στη Θεσσαλία, ηλικίας 18 έως 24 ετών, έχουν τη δυνατότητα να καταρτιστούν, να πιστοποιηθούν, να επιδοτηθούν και να ξεκινήσουν να εργάζονται στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), μέσω ενός προγράμματος, π
 
Σελίδα 5 από 39

 

banner olimpos

litro 4 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336