728x90 olimpos

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
03:27
Ψάχνω Δουλειά
Σάββατο, 13 Αύγουστος 2016
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) προκηρύσσει άμεσα δύο νέα προγράμματα για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ).
Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2016
Τους διαγωνισμούς για την πρόσληψη καθαριστριών με ατομικές συμβάσεις εργασίας, σε νοσοκομεία και τα εποπτευόμενα από το υπ. Υγείας νομικά πρόσωπα, «πάγωσε» προσωρινά το ΣτΕ.
Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2016
Στην πρόσληψη είκοσι ατόμων προχωρά ο δήμος Καρδίτσας για την κάλυψη εποχικών αναγκών.
Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2016
Επικυρώθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλελέρ για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δίμηνης διάρκειας), το οποίο θα καλύψει ανάγκες των υπηρεσιών της περιοχής.
Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2016
Θέσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα «ανοίγει» ο ΟΑΕΔ για 13.000 άνεργους ηλικίας έως 29 ετών.
Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016
Στην έγκριση 375 προσλήψεων, με διάρκεια έως και ένα χρόνο, προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών.
Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016
Αναρτήθηκαν σήμερα από τον ΟΑΕΔ ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 2.500 θέσεις εργασίας σε δήμους, σε Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών-Α' Κύκλος.
Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016
Στην πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (δίμηνης διάρκειας), συνολικά έξι (6) ατόµων για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών προχωρά ο Δήμος Σκοπέλου. Ειδικότερα θα προσληφθούν έξι (6) ΥΕ εργάτες γενικών καθηκόντων.
Σάββατο, 30 Ιούλιος 2016
Σε πάνω από 550 προσλήψεις προχωρά το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2016
Την πρόσληψη 5 ατόμων επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών στο Βόλο για χρονικό διάστημα δύο [2] μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, προβλέπει προκήρυξη του
Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2016
Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού συνολικού αριθμού 50 ατόμων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας προχωρεί η ΔΕΥΑΜΒ βάσει σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε η Επιχείρηση.
Τρίτη, 26 Ιούλιος 2016
Απόφαση για δυο προσλήψεις με σύμβαση εργασίας διάρκειας 8 μηνών έλαβε ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου, προκειμένου να καλύψει εποχικές ανάγκες σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Τρίτη, 26 Ιούλιος 2016
Τους κλάδους που θα υπάρξει ραγδαία ανάπτυξη τα επόμενα πέντε χρόνια αναδεικνύει νέα μελέτη τηςCareerBuilder.
Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2016
Οι Γιατροί του Κόσμου προσλαμβάνουν 94 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων εντός και εκτός Αττικής στο πλαίσιο του προγράμμματος «Emergency support to assist most vulnerable migrants stranded in Greece» σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.
Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2016
Αναρτήθηκαν σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού, (στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016»), ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, για 2.500 θέσεις εργασίας του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε Υπηρ
Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2016
Δεκαεπτά διμηνίτες θα προσλάβει ο Δήμος Βόλου για την καθαριότητα και την πολιτική προστασία, όπως αναφέρεται σε απόφαση του δημάρχου Βόλου Θάνου Θεοδώρου, που αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια».
Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2016
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) άναψε το «πράσινο φως» δίνοντας την έγκριση για την πρόσληψη 50 υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι θα καλύψουν εποχιακές ανάγκες. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν με συμβάσεις διάρκειας 8 μηνών, κατά
Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2016
O δήμος Φαρκαδόνας ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, δίµηνης διάρκειας, συνολικά δύο (2) ατόµων (ΔΕ Οδηγών Φορτηγού (Με άδεια Γ' κατηγορίας χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)) για την αντιµετώπιση κατεπείγουσων εποχικών αναγκών της υπηρεσίας τεχνικών έ
Τρίτη, 19 Ιούλιος 2016
  Έλλειψη προσωπικού και ελλιπής χρηματοδότηση, που περιορίζει το φάσμα λειτουργιών και δραστηριοτήτων με επίπτωση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, διαπιστώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), σε νέα έρευνα της για τα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υ
Παρασκευή, 15 Ιούλιος 2016
Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, ενισχύεται με μόνιμο ιατρικό προσωπικό το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Παρασκευή, 15 Ιούλιος 2016
Επτά άτομα θα απασχοληθούν για διάστημα πέντε μηνών στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας στο πλαίσιο προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για μακροχρόνια ανέργους.
Τρίτη, 12 Ιούλιος 2016
Στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών) συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα προχωρά η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Τρικκαίων (Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων).
Δευτέρα, 11 Ιούλιος 2016
Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δεκατριών (113) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων.
Κυριακή, 10 Ιούλιος 2016
Αναρτήθηκε πριν λίγες ημέρες στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ ο οριστικός πίνακας των ανέργων που θα απασχοληθούν για πέντε μήνες, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, ως φύλακες σε μουσεία και εφορείες αρχαιοτήτων.
Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2016
Αναρτήθηκε σήμερα στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016», ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων ανέργων του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα 2016, για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης.
Τετάρτη, 06 Ιούλιος 2016
Ο Δήμος Ζαγοράς –Μουρεσίου ανακοινώνει την πρόσληψη εργατικού προσωπικού για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ'άτομο το μήνα Ιούλιο, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Τετάρτη, 06 Ιούλιος 2016
Η υιοθέτηση «λευκών λιστών» με νόμιμους εργοδότες που θα μπορούν να συμμετάσχουν στις δημόσιες προμήθειες, η απλοποίηση της διαδικασίας αναγγελίας πρόσληψης και οι εκστρατείες ευαισθητοποίησης του πληθυσμού είναι ορισμένες από τις προτάσεις για την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας που, σύμφωνα μ
Τρίτη, 05 Ιούλιος 2016
Την πρόσληψη 495 νέων οδηγών και 201 τεχνιτών στην Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) και 130 οδηγών και 170 τεχνιτών στις Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑΣΥ) προωθεί το υπουργείο Μεταφορών. Οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού θα αφορούν σε ηλεκτροδηγούς, εκδότες και ελεγκτές εισιτηρίων, καθώς και σε τεχνικό προ
Σάββατο, 02 Ιούλιος 2016
Το ΥΠΕΣ εγκρίνει τη σύναψη σαράντα τριών (43) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες.
Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016
Για την στελέχωση των νέων τμημάτων του (Αιμοδυναμικό Εργαστήριο-Επεμβατική Καρδιολογία, Θωρακοχειρουργικό, Καρδιοχειρουργικό) το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ζητά να προσλάβει έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
 
Σελίδα 5 από 40

 

PROSFORES 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336