rodopi 728x90

ΤΡΙΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
04:45
Ψάχνω Δουλειά
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016
Δυνατότητα υλοποίησης ειδικών προγραμμάτων απασχόλησης στο Δημόσιο, που θα απευθύνονται σε μακροχρόνια ανέργους, θα έχει στο εξής ο ΟΑΕΔ.
Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2016
Ο Δήμος Πύλης Ν.Τρικάλων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών σε θέματα πολιτικής προστασίας, με τις ανάλογες ειδικότητες και με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα.
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016
Μία από τις σκληρότερες αντιφάσεις της Ελλάδας, εν μέσω κρίσης, αντιμετωπίζει καθημερινά η νέα γενιά της χώρας, κυρίως αυτή που χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο μόρφωσης και υψηλή επαγγελματική εξειδίκευση.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016
Έντονο προβληματισμό προκαλεί η αύξηση της ανεργίας στις ηλικίες κοντά στη συνταξιοδότηση, μεταξύ 55-64 ετών, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016
Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2016-2017 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 830 εκπ/κοί πλήρους ωραρίου και 207 εκπ/κοι μειωμένου ωραρίου.
Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016
Στην προκήρυξη πρόσληψης εργατικού προσωπικού (10 εργάτες καθαριότητας) για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ'άτομο το μήνα Οκτώβριο, προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας προχωρά ο δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου.
Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2016
Στην πρόσληψη επτά εργαζομένων με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πρόκειται να προχωρήσει ο ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016
Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας 8 μηνών), συνολικά 14 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του, προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων. Ειδικότερα θα προσληφθούν δύο (2) χειριστές γεωργικού ελκυστήρα (ΔΕ), δύο (2) εργάτες κοιμητηρίου (ΥΕ), 1 εργάτη
Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016
Άμεσες προσλήψεις για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στα Νηπιαγωγεία και της Μαγνησίας εντός του Οκτωβρίου, ζητούν με επιστολή τους προς το υπουργείο Παιδείας οι Νηπιαγωγοί Ειδικής Αγωγής της περιοχής, που κάνουν λόγο για την αποκατάσταση της άδικης περιθωριοποίησης της Προσχολικής Εκπαίδευσης
Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών.
Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016
Την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 6.339 θέσεις, 8μηνης απασχόλησης, που δημιουργούνται στο πλαίσιο της νέας γενιάς προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, σε 34 Δήμους-θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας.
Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2016
Στην πρόσληψη προσωπικού για τη λειτουργία των ΚΔΑΠ, προβαίνει ο Δήμος Τρικκαίων. Στόχος, η λειτουργία των κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης για τα εκατοντάδες παιδιά που μετέχουν στα προγράμματα που υλοποιεί ο Δήμος.
Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2016
Σε προσλήψεις προσωπικού στη Μουσική σχολή που βρίσκεται στο Συκούριο προχωρά η δημοτική αρχή Τεμπών.
Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016
Υπέρ της επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων των κοινωνικών εταίρων για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού, ύστερα από προηγούμενη διαβούλευση με ειδικούς, τάσσονται κατά πλειοψηφία οι διεθνείς εμπειρογνώμονες στο πόρισμά τους για τα εργασιακά.
Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016
Έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των εργαζομένων του υπουργείου Εργασίας προκάλεσαν δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θεανώς Φωτίου για τους δημοσίους υπαλλήλους στα υπουργεία.
Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016
Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, προχωρά ο δήμος Βόλου για την ενίσχυση της διεύθυνσης πρασίνου.
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016
Αναρτήθηκε στη Διαύγεια προκήρυξη του Δήμου Βόλου η οποία αφορά την πρόσληψη 12 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για 3 θέσεις κηπουρών ΔΕ, 8 εργατών καθαριότητας ΥΕ
Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016
Στην πρόσληψη τριάντα πέντε (35) καθηγητών μουσικής διαφόρων ειδικοτήτων και τριών (3) μαέστρων για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων.
Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016
Μια θέση ψυχολόγου προκηρύσσεται για το ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου, με σύμβαση εργασίας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016
    H Kοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου (ΚΕ.ΔΗ.Τ.) ως φορέας υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Τυρνάβου, για την περίοδο 2015-2016 με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αν
Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016
Tριακόσια τριάντα έξι άτομα πρόκειται να προσληφθούν με συμβάσεις 8μηνης διάρκειας στο Δήμο Βόλου, μετά την έγκριση που δόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης;, στο πλαίσιο της κινητοποίησης για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την επανένταξη των μακροχρ
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016
Θέμα ημερών είναι πλέον η δημοσίευση της προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 680 μόνιμων υπαλλήλων στα δικαστήρια της χώρας. Το ΑΣΕΠ έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες και πριν από λίγες μέρες απέστειλε την προκήρυξη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για δημοσίευση.
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016
  Τρεις οκτάμηνες προσλήψεις στα ΕΛΤΑ Βόλου και Σκιάθου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από τα ΕΛΤΑ, θα προσληφθούν συνολικά τρία άτομα με 8μηνη απασχόληση, για 7 ώρες την ημέρα.
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016
Όρθια κράτησε φέτος ο ελληνικός τουρισμός την εθνική οικονομία, τη στιγμή που άλλοι κλάδοι παρουσίασαν σημάδια κόπωσης και υποχώρησης και παρά την υπερφορολόγηση που έχουν υποστεί οι επιχειρήσεις του τομέα.
Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016
Προσλήψεις προσωπικού, ώστε η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή της Λάρισας να μπορέσει να λειτουργήσει απρόσκοπτα κατά την φετινή χρονιά, αναμένονται εντός των προσεχών ημερών.
Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2016
Σε πέντε προσλήψεις συμβασιούχων θα προχωρήσει ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης, Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράµµατος «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής ζωής», για κάλυψη αναγκών σε Τµήµατα της ∆ιεύθυνσης Εκπαίδευσης Παιδιού του ΔΟΕΠΑΠ-
Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2016
Στην πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού προχωρά ο Δήμος Καλαμπάκας µε σύµβαση ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (διάρκειας 8 μηνών) µε αντίτιµο για την κάλυψη αναγκών της τρέχουσας χρονιάς 2016-2017. Συνολικά θα γίνουν 12 προσλήψεις.
Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2016
Ο Δήμος Λαρισαίων Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έξι (6)ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης
Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016
Στην πρόσληψη 15 ατόμων προχωρά ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού –ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.
Κυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2016
Προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, νέας θέσης απασχόλησης η επιχειρηματικότητας για σχεδόν 80.000 ανέργους αναμένεται να τρέξουν εντός του 2016.
 
Σελίδα 5 από 42

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336