rodopi 728x90

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
02:07
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Νικ. Πλαστήρα» στη Λάρισα, η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως της 1ης Στρατιάς, από τον Αντιστράτηγο Δημήτριο Αγγελούδη στον Αντιστράτηγο Κων/νο Γκίνη.
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι της απέκτησε ξανά χθες, μετά από ένα μήνα, μια Βολιώτισσα που ζει στην περιοχή του Καραγάτς.
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Στην περιοχή του Αμπελώνα Λάρισας οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τις υπέρογκες αυξήσεις στις καταναλώσεις νερού από τη δημοτική αρχή του Δήμου Τυρνάβου και συντονίζονται ώστε να μην πληρώσουν τους λογαριασμούς!
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Πληθαίνουν, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το τελευταίο καιρό τα προβλήματα με την ασφάλεια των δημοτικών και εθνικών δρόμων στη Λάρισα και το νομό. Έλλειψη φωτισμού, βλάβες στη σήμανση, προβλήματα στο οδόστρωμα και πλέον, οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Ο «βλάχος», όπως τον έλεγαν τόσα χρόνια οι συνάδελφοί του, έφυγε από την ΕΛ.ΑΣ. μετά τις τελευταίες αλλαγές και ετοιμάζεται για την αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών (DEA).
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Ο μέχρι πρότινος Διοικητής της 16ης Μεραρχίας Αθανάσιος Τσέλιος, ο οποίος προήχθη σε Αντιστράτηγο, είναι ο νέος Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, αντικαθιστώντας τον Κων/νο Ζιαζιά που προήχθη σε Αρχηγό ΓΕΣ στο πλαίσιο των έκτακτων κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις.  
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Δεν εμπνέουν ανησυχία οι σεισμικές δονήσεις που έγιναν αισθητές χθες το μεσημέρι στο Βόλο καθώς χαρακτηρίστηκαν τοπικές από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Εξαήμερο εορταστικών εκδηλώσεων διοργανώνει από τις 14 έως 19 Νοεμβρίου για τα εκατό χρόνια λειτουργίας της, η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας.
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
Κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ρήγα Φεραίου πάρθηκαν αποφάσεις για σημαντικά έργα στο Βελεστίνο και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα.
Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011
 Στις φυλακές Τρικάλων βρέθηκε ως επισκέπτης, χθες ο Αντώνης Ρέμος. Η επίσκεψη του δημοφιλούς τραγουδιστή στο σωφρονιστικό κατάστημα της πόλης προκάλεσε έκπληξη πρώτου μεγέθους σε όλους όσοι τον αντίκρισαν.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) στο Αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα. Νέος Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αναλαμβάνει ο αντιπτέραρχος Φ. Κρεβάικας.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Την απόφαση να συγκροτήσουν τον συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο» με τον οποίον θα μετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Λάρισας έλαβαν τα μέλη της «Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών για την Νέα Επιχειρηματικότητα και την Κοινωνία». Επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι ο κ. Βασί
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Σειρά επαφών, τις τελευταίες ημέρες, είχε ο π. Δήμαρχος Ιτάμου Βασίλης Τσαντήλας, με κύριο θέμα, την προώθηση των μελετών που αφορούν, τον οδικό άξονα Καρδίτσα - Καρπενήσι και την κατασκευή γέφυρας στον ποταμό Μέγδοβα, για την επικοινωνία Νεράϊδας – Μαυρομμάτας.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Αλλάζει αύριο και επίσημα χέρια η διοίκηση της 1ης Στρατιάς με τον νέο διοι-κητή που όρισε το ΚΥΣΕΑ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη να παραλαμβά-νει από τον απερχόμενο διοικητή Αντιστράτηγο Δημήτριο Αγγελούδη.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Σταματούν οι διακοπές των συνεδριάσεων των δικαστηρίων, κινητοποίηση στην οποία προχωρούσαν καθημερινά από τις 15 Οκτωβρίου οι δικαστές από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων η προκήρυξη προσφορών για το έργο της παράκαμψης Βόλου (τμήμα Γόριτσα - Αγριά). Το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου 2011.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Καταληκτική ημερομηνία η 10η Νοέμβρη για όσους καταστηματάρχες της πόλης δεν έχουν εξοφλήσει τις οφειλές τους για το χώρο που καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθίσματά τους, έδωσε η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Πληθώρα περιπτώσεων εικονικών δωρεών προς ναούς, μονές και νομικά πρόσωπα, διαπιστώνουν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, προς απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Νίκου Νι
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Η Δημοτική Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου Τρικκαίων "e-Trikala Α.Ε.", επιλέχθηκε να παρουσιάσει ορισμένες από τις δράσεις της στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας στο «Ευρωπαϊκό Συνέδριο για Καινοτομίες στην Ψηφιακή Ένταξη».
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Φαίνεται πως η λύση του Γυμνασίου της Καρδιτσομαγούλας που προτάθηκε αρχικά από τον Δήμο Καρδίτσας για να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας, δεν ενδείκνυται.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Στήριξη στο εγχείρημα της δημοτικής αρχής Τρικάλων να εγκαταστήσει, για 20 περίπου ημέρες, στο πάρκο Ματσόπουλου μια φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα παρέχουν και οι απολυμένοι πρώην συμβασιούχοι.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του προβλήματος των αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας, ο Δήμος Βόλου, συνεχίζει τις ενέργειες του για την καταγραφή των παράνομων αυτών εγκαταστάσεων και την απομάκρυνση τους.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Ένα φιλόδοξο εγχείρημα αναλαμβάνει η δημοτική αρχή, εν μέσω οικονομικής κρίσης, στην προσπάθεια της να προσελκύσει επιπλέον επισκέπτες στο νομό μας την περίοδο των γιορτών.
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Το Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού της εταιρείας Κλιάφα με την ευκαιρία του συμποσίου Τρικαλινών Σπουδών του ΦΙΛΟΣ, το οποίο και φιλοξενεί, οργανώνει έκθεση φωτογραφίας, ντοκουμέντων και γραπτών μαρτυριών με τίτλο: Τρίκαλα 1950-1960, Η δεκαετία της ανασυγκρότησης και των προσδοκιών.
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Ο Δήμος Βόλου στηρίζει τη σημαντική πρωτοβουλία της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος για τη φιλοξενία της 7ης Ολυμπιάδας Αστρονομίας και Αστροφυσικής στο Βόλο, το 2013, σε συνεργασία και με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Δωρεάν εξέταση μαστογραφίας και test pap θα πραγματοποιηθεί σε γυναίκες του δήμου Πύλης από την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και για 20 περίπου μέρες.
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Συνεχείς είναι οι υπερβάσεις των μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα της πόλης του Βόλου μιας και από τη Δευτέρα τα αιωρούμενα σωματίδια έχουν αγγίξει κυριολεκτικά το κόκκινο. Οι υπερβάσεις αυτή τη φορά δεν είναι στιγμιαίες και διαρκούν πολλές ώρες ή και ολόκληρο το 24ωρο.
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Ξεκινούν οι διαδικασίες για την τριετή μίσθωση του «Μύλου 1927».
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Σε έναν ανελέητο πόλεμο προσφορών επιδίδονται οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ το τελευταίο διάστημα, για να αναζωπυρώσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον των καταναλωτών και να τονώσουν τις πωλήσεις τους, εν μέσω της έντονης οικονομικής ύφεσης και της σημαντικής συρρίκνωσης των εισοδημάτων των Ελλήνων
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Ακτοπλοϊκά δρομολόγια με περικοπές ισχύουν από την 1η Νοεμβρίου για τα νησιά των Βορείων Σποράδων για οικονομικούς λόγους, όπως τονίζεται από τη Ναυτιλιακή Εταιρεία του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου "Εξπρές Σκιάθος".
 
Σελίδα 199 από 208

 

bregovic-video-overlay

markovic-video-overlay

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336