REX 728X90 1

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
16:19
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ 6ΠΜ ΕΩΣ 6ΠΜ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017
Ένα στοιχείο που πιστοποιεί το success story του iPhone είναι το γεγονός ότι από το 2007 έχουν πουληθεί 1.2 δισεκατομμύρια συσκευές.
Παρασκευή, 21 Ιούλιος 2017
Ξεκινάει επισήμως την ερχόμενη Δευτέρα τις εργασίες της η εταιρεία εκτίμησης φερεγγυότητας πελατών κινητής τηλεφωνίας Τηλεγνούς.
Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017
Στο κλείσιμο των σελίδων του που πωλούν μαριχουάνα στην Αλάσκα προχώρησε το Facebook, εξαγριώνοντας τις επιχειρήσεις που διατηρούν τους εν λόγω λογαριασμούς, οι οποίες υποστηρίζουν ότι έχουν τις απαιτούμενες άδειες για την πώληση του προϊόντος τους.
Κυριακή, 09 Ιούλιος 2017
Είναι μια αλήθεια παγκοσμίως αποδεκτή, ότι η μπαταρία ενός smartphone δεν θα διαρκέσει για πολλές ώρες.
Κυριακή, 09 Ιούλιος 2017
Κάθε μέρα σχεδόν 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι και κάθε μήνα πάνω πια από δύο δισεκατομμύρια χρησιμοποιούν το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, το Facebook.
Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017
Στο Internet η Ελλάδα αναστενάζει. Σύμφωνα με έκθεση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), οι προσφερόμενες ταχύτητες από τους παρόχους στην πράξη αντιστοιχούν στο 1/3 των ονομαστικών ταχυτήτων.
Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017
Η εταιρεία Google ανακοίνωσε χθες ότι εντείνει τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας στο Διαδίκτυο, κατασκευάζοντας ισχυρότερα «φίλτρα» περιεχομένου, αλλά και εντοπίζοντας άτομα ευάλωτα σε τρομοκρατικά μηνύματα, στα οποία θα εμφανίζονται βίντεο που τα αποτρέπουν από τη ριζοσπαστικοποίηση.
Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017
Τη νέα της κονσόλα, Xbox One X, αποκάλυψε η Microsoft στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών Electronic Entertainment Expo (E3) στο Λος 'Αντζελες των ΗΠΑ.
Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017
Στην παροχή δωρεάν ασύρματων συνδέσεων στο Διαδίκτυο σε μέχρι και 8.000 δήμους της ΕΕ έως το 2020, συμφώνησε πρόσφατα η νομοθετική εξουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017
Η Λάρισα είναι προς το παρόν η πρώτη περιοχή της Θεσσαλίας που θα γευτεί τις ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερ-υψηλών ταχυτήτων στο ίντερνετ.
Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017
Τη διάθεση του νέου λειτουργικού της συστήματος iOS 11 ανακοίνωσε η Apple κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών WWDC, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.
Δευτέρα, 05 Ιούνιος 2017
Άλλη μια παγίδα κυκλοφορεί στην εφαρμογή WhatsApp. Χρήστες της άρχισαν να καταγγέλλουν μέσω Twitter ότι λάμβαναν μηνύματα που έλεγαν πως η εγγραφή τους έχει λήξει.
Σάββατο, 03 Ιούνιος 2017
Διαθέσιμη πλέον και στα ελληνικά είναι η δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης στην πλατφόρμα της Google, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες, μέσω της τεχνολογίας Text-to-Speech να λαμβάνουν απαντήσεις σε θέματα που κυμαίνονται από τον καιρό μέχρι το ποδόσφαιρο.
Πέμπτη, 01 Ιούνιος 2017
Τα κινητά τηλέφωνα είναι αναγκαία για τους περισσότερους ανθρώπους, αφού οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής συνεπάγονται μεγάλες απαιτήσεις και περισσότερες ανάγκες. Οι θήκες iPhone είναι απαραίτητες για όλους όσους είναι χρήστες μοντέλων της συγκεκριμένης κατηγορίας και θέλουν να τους παρέχουν προστασία.
Τρίτη, 23 Μάιος 2017
  Τα κινητά τηλέφωνα και γενικά όλες οι μοντέρνες συσκευές προηγμένης τεχνολογίας που λανσάρουν στο εμπόριο οι διάφορες εταιρείες, έχουν ανάγκη από προστασία, αφού αποτελούνται από ευαίσθητα μέρη, τα οποία κινδυνεύουν από μια σειρά εξωτερικών παραγόντων. Οι πιο επικίνδυνοι από αυτούς είναι η φθορ
Κυριακή, 21 Μάιος 2017
Τέλος στις ψευδείς και παραπλανητικές ειδήσεις που κυκλοφορούν καθημερινά στο ίντερνετ επιχειρεί να βάλει η ιδέα - εγχείρημα 20χρονου φοιτητή που φοιτά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία στο τμήμα Πληροφορικής.
Σάββατο, 20 Μάιος 2017
Πρόστιμο ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ επέβαλε η Κομισιόν στο Facebook, επειδή η αμερικανική εταιρεία παρείχε ανακριβείς πληροφορίες στη διάρκεια της έρευνας που αφορούσε την εξαγορά του WhatsApp.
Παρασκευή, 19 Μάιος 2017
Το Instagram παίρνει τη χειρότερη βαθμολογία ανάμεσα στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το YouTube την καλύτερη, όσον αφορά την επίπτωση που έχουν στην ψυχική υγεία των νέων. Το Facebook βρίσκεται κάπου στη μέση.
Τρίτη, 16 Μάιος 2017
  Η εποχή στην οποία ζούμε χαρακτηρίζεται από την τεχνολογική έκρηξη, που αναμφίβολα κυριαρχεί με πολλούς και διάφορους τρόπους στην καθημερινότητα των περισσότερων ανθρώπων, κάθε ηλικιακής κλίμακας. Οι θήκες Huawei αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όσους διαθέτουν τέτοιες συσκευές, ενώ η ζήτ
Σάββατο, 13 Μάιος 2017
Θύμα της κυβερνοεπίθεσης με ιό ransomware, που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες σε παγκόσμιο επίπεδο, έπεσε και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Σάββατο, 13 Μάιος 2017
Στην κινητή τηλεφωνία με ένα μείγμα νοσταλγίας και μέλλοντος επιστρέφει η Nokia, η εταιρεία που για περίπου δύο δεκαετίες αποτελούσε μια από τις κυρίαρχες δυνάμεις στην κατηγορία.
Σάββατο, 13 Μάιος 2017
Περισσότερες από 45.000 επιθέσεις έχουν καταγραφεί σε 99 χώρες, στον «κυβερνοπόλεμο» που εξαπέλυσαν χάκερ ζητώντας λύτρα και ίσως να ξεκίνησε από την κλοπή «κυβερνο-όπλων» από την NSA, την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
Παρασκευή, 05 Μάιος 2017
Με κακόβουλο περιεχόμενο γέμισαν τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία χρηστών του Gmail από μια απάτη «ηλεκτρονικού ψαρέματος» στο Google Docs, η οποία – όπως φαίνεται – είναι ευρέως διαδεδομένη.
Παρασκευή, 05 Μάιος 2017
Οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του Facebook έφθασαν τα 1,94 δισεκατομμύρια στις αρχές Απριλίου, δηλαδή περίπου το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ όσοι το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση, είναι πια σχεδόν 1,3 δισεκατομμύρια.
Πέμπτη, 04 Μάιος 2017
  Όλα τα κινητά τηλέφωνα καθώς και οι συσκευές τύπου tablet έρχονται καθημερινά σε επαφή με διάφορες επιφάνειες, ενώ τραβούν σκόνη και μπορεί να δεχθούν κάποιο χτύπημα ή κάποια γρατζουνιά. Για να αποφευχθούν τυχόν ζημιές, πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα προστατευτικά αξεσουάρ. Οι θήκες Sam
Τετάρτη, 03 Μάιος 2017
Δεδομένου, λοιπόν, ότι το Facebook είναι το πλέον το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο χρησιμοποιείται από δισεκατομμύρια χρήστες, είναι σημαντικό οι τελευταίοι να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να προφυλάσσονται από επιτήδειους που χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα
Τρίτη, 02 Μάιος 2017
Η Google και το Facebook παραδέχτηκαν δημοσίως ότι έπεσαν θύματα μιας διαδικτυακής απάτης που τους κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια.
Δευτέρα, 01 Μάιος 2017
Μπερδεύονται, μας σπάνε τα νεύρα, αλλά υπάρχουν και πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με τα ακουστικά του iPhone που πολλοί δεν γνωρίζαμε.
Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017
Πριν από μερικές ημέρες η Google ανακοίνωσε μια σειρά βελτιώσεων στη μηχανή αναζήτησής της, οι οποίες έχουν ως στόχο τη βελτίωση και την αξιοπιστία του περιεχομένου που εμφανίζεται.
Παρασκευή, 28 Απρίλιος 2017
Πριν από μερικές ημέρες η Google ανακοίνωσε μια σειρά βελτιώσεων στη μηχανή αναζήτησής της, οι οποίες έχουν ως στόχο τη βελτίωση και την αξιοπιστία του περιεχομένου που εμφανίζεται.
 
Σελίδα 2 από 45

 

banner olimpos

afigrantires

thessalia economy

bnb 300

radio-300x250


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336