728x90 olimpos

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
14:07
ΥΓΕΙΑ
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Υψηλές συγκεντρώσεις χρωμίου και εξασθενούς χρωμίου έχει ο υδροφόρος ορίζοντας σε περιοχές της Λάρισας, σύμφωνα με πρόσφατες μετρήσεις το Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
Καθυστερήσεις στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων για ενστάσεις και αναστολές φρενάρουν τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΙΚΑ να εισπράξουν βεβαιωθέντα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για οικοδομικές αυθαιρεσίες που βγάζουν μάτι και τις για οποίες έχουν επιβληθεί τσουχτερά πρόστιμα.
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011
  Σε περίπου 130 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι οφειλές από ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ, σύμφωνα με τα διευθυντικά στελέχη των δύο καταστημάτων του Ιδρύματος στη Λάρισα.
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Σε Ελασσόνα και Τύρναβο συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για την οστεοπόρωση που πραγματοποιεί η Αντιπεριφέρεια Λάρισας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας και τους κατά τόπους δήμους της περιοχής.
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011
Μετά το Αρμένιο Λάρισας και το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, συγκεντρώσεις εξασθενούς χρωμίου εντοπίστηκαν και σε γεωτρήσεις ύδρευσης στην περιοχή των Φαρσάλων.
Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2011
Τέλος στα σενάρια περί μεταφοράς κλινικών από το νοσοκομείο Καρδίτσας σε αυτό των Τρικάλων έδωσε με δηλώσεις του ο νέος διοικητής του νοσοκομείου κ. Λάζαρος Μακρής διαμηνύοντας παράλληλα ότι τα δύο νοσοκομεία των νομών θα συνεχίσουν να λειτουργούν στην υφιστάμενη τους κατάσταση.
Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2011
Είναι η μεγαλύτερη κούτα που αγόρασε ποτέ ένας καπνιστής: μια κούτα που περιέχει εννέα εκατομμύρια τσιγάρα. Ομως αυτή τη φορά ο Θείος Σαμ υποσχέθηκε πως θα είναι η τελευταία, αν βέβαια το πείραμα πετύχει.
Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011
 Μια από τις πιο οικείες εικόνες από τα κινούμενα σχέδια προηγούμενων δεκαετιών είναι αυτή του Γούντι του τρυποκάρυδου να επιδίδεται στην αγαπημένη του συνήθεια: να τρυπά με το ράμφος του τον κορμό ενός δέντρου.
Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2011
Περίπου σε 15 ανέρχονται καθημερινά οι θεραπείες για τον καρκίνο που εξυπηρετούνται από το Νοσοκομείο του Βόλου, όπως ανέφερε ο παθολόγος ογκολόγος - Β' επιμελητής στο Νοσοκομείο Βόλου κ. Γ. Ρήγας, με αφορμή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Βόλου, για τον καρκίνο του μαστού.
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011
Ο φόβος για την υγεία τους αλλά και η οικονομική κρίση, ωθούν τους Έλληνες καπνιστές να ζητήσουν βοήθεια για τη διακοπή του καπνίσματος. Η εξοικονόμηση χρημάτων αναφέρεται πλέον συχνότερα ως κίνητρο του Έλληνα καπνιστή που κινητοποιείται να κόψει το τσιγάρο και για λόγους οικονομίας.
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Έσπευσε στα Πολυιατρεία του ΙΚΑ Λάρισας, στις τρείς και δέκα χθες μετά το μεσημέρι, για να την εξετάσει ο οικογενειακός της γιατρός. Άλλωστε ήταν βέβαιη ότι είχε άφθονο χρόνο μέχρι τις τέσσερις, που αναχωρούν οι γιατροί ώστε να τελειώσει με την επίσκεψη και να βρίσκεται έγκαιρα και στη δουλειά της
Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2011
Ως προσωπικό του ιατρείο καταγγέλλεται ότι αντιμετωπίζει τα χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο» ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής, υποστηρίζει με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η οποία αναφέρει τα εξής:
Σάββατο, 22 Οκτώβριος 2011
Σε μια καλύτερη ζωή μπορούν να ελπίζουν πλέον δυο νεφροπαθείς οι οποίοι δέχτηκαν τα μοσχεύματα που χάρισε η οικογένεια 68χρονης.
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2011
Αμφίβολο παραμένει το αν θα εξοφληθούν, στις 27 Οκτωβρίου, οι νοσοκομειακοί γιατροί των Τρικάλων αλλά και της υπόλοιπης χώρας.Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους (ΟΕΝΓΕ) κ. Δημήτρης Βαρνάβας, αναφέροντας ότι ο λόγος της στάσης πληρωμής αποδίδεται στην απεργία των εργαζομ
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2011
Ζωή σε τρεις συνανθρώπους χάρισαν οι γονείς ενός άτυχου νεαρού με την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2011
Ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωνική Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗΚΕΛ) διοργανώνουν, σήμερα το βράδυ στις 7.30 μ.μ., εκδήλωση για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.  
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
   Στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ορκίστηκε o νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ.Μιχαήλ Λοπατατζίδης.
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Καρκίνος μαστού, τεστ παπ, ακράτεια ούρων» θα πραγματοποιήσει στα Φάρσαλα η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας) της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Την άμεση ανάκληση - απόσυρση όλων των γαλακτοκομικών προϊόντων που έχουν παραχθεί από την επιχείρηση «Δημ. Καραγκιοζόπουλος», απαίτησε ο ΕΦΕΤ, μετά τον εντοπισμό αφλατοξίνης Μ1 σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των επιτρεπτών επιπέδων.
Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2011
Σε κατάληψη του γραφείου του διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων (σ.σ. η θέση του παραμένει κενή καθώς δεν εκδόθηκε το ΦΕΚ διορισμού του) προχώρησαν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Τρικάλων.
Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2011
Με αφορμή και το παλαιότερο πόρισμα που εξέδωσαν οι ελεγκτές της ΣΕΥΠ σχετικά με τις προμήθειες υλικών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των γιατρών και διοίκησης του Νοσοκομείου.
Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2011
Από σήμερα 9 έως 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στην Λάρισα, και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Larissa Imperial, το 4ο Συνέδριο Ογκολογίας Κεντρικής Ελλάδας, με θέμα «Καρκίνος Μαστού & Ουροποιητικός Καρκίνος».
Τρίτη, 02 Αύγουστος 2011
Από τη Μεσοχώρα άρχισε ο πληθυσμιακός έλεγχος για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας μετά από τη συνεργασία του δήμου Πύλης και του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ.) Πύλης.
Τρίτη, 30 Νοέμβριος 1999
Την αντίθεσή του τόσο με τις συμβάσεις των γιατρών ειδικοτήτων με τον ΕΟΠΥΥ, όσο και με τις ρυθμίσεις που προωθούνται και αφορούν τη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και τη λειτουργία των επιστημονικών εταιρειών, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).
Τρίτη, 30 Νοέμβριος 1999
Την αντίθεσή του τόσο με τις συμβάσεις των γιατρών ειδικοτήτων με τον ΕΟΠΥΥ, όσο και με τις ρυθμίσεις που προωθούνται και αφορούν τη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και τη λειτουργία των επιστημονικών εταιρειών, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).
 
Σελίδα 143 από 143

 

academy

MIDEA LITRO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336