rodopi 728x90

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
03:12
ΥΓΕΙΑ
Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2012
Ειδικοί κάδοι στους οποίους οι πολίτες θα μπορούν να πετούν τα ληγμένα ή άχρηστα φάρμακα που έχουν στο σπίτι τους θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους το επόμενο διάστημα στα φαρμακεία της χώρας.
Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2012
Πρόγραμμα δωρεάν αντιγριπικών εμβολιασμών για δημότες του Δήμου Καρδίτσας άνω των 65 ετών θα υλοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Δήμος σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Καρδίτσας.
Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2012
Στους φυσιολογικούς ρυθμούς ετοιμότητας επέστρεψε από χθες το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, καθώς οι εργαζόμενοι σ' αυτό προχώρησαν σε μια κίνηση καλής θέλησης, σταματώντας έτσι την επίσχεση εργασίας, στην οποία βρίσκονταν για σχεδόν δύο μήνες.
Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2012
Καλά νέα για όσους λατρεύουν το τσάι. Μία νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι τρία φλιτζάνια την ημέρα μπορούν να ελαττώσουν και την «μικρή» και την «μεγάλη» πίεση.
Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2012
Συνάντηση για θέματα υγείας στο δήμο Πύλης Τρικάλων πραγματοποιήθηκε προχθές με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, τις κτιριακές υποδομές των ιατρείων και το πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι».
Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2012
Εντός του Φεβρουαρίου θα γίνει η δημοπράτηση του συνόλου των προμηθειών ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.
Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2012
Ακόμα μία επιστημονική διαμάχη έχει ξεσπάσει μετά την πρόταση ορισμένων ψυχιάτρων να θεωρηθεί και η θλίψη που προκαλείται εξαιτίας της απώλειας αγαπημένου προσώπου ως διαταραχή της διάθεσης (κατάθλιψη) και κατά συνέπεια οι πάσχοντες να είναι δυνατό να λάβουν θεραπευτική αγωγή.
Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2012
Η κατανάλωση τηγανητών φαγητών, που έχουν μαγειρευτεί με ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο, δεν συνδέεται με κίνδυνο καρδιοπάθειας ή πρόωρου θανάτου, αποφαίνονται Ισπανοί ερευνητές, σύμφωνα με άρθρο του επιστημονικού εντύπου British Medical Journal.
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2012
Την άμεση αξιοποίηση των ιδιωτών γιατρών που είναι συμβεβλημένοι με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, για την κάλυψη των κενών του ΕΣΥ, ζήτησε χθες ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέας Λοβέρδος.
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2012
Σε δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις (τεστ Παπανικολάου) στα δημόσια νοσοκομεία που διαθέτουν γυναικολογική κλινική θα μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου οι γυναίκες ηλικίας 15 ετών και άνω.
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2012
Πολλοί συμπολίτες μας δεν μπορούν πλέον να προμηθευτούν φάρμακα και να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, μιας και ο αριθμός των ανασφάλιστων πληθαίνει μέρα με τη μέρα.
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2012
Το νοσοκομείο Τρικάλων συλλέγει φάρμακα που οι πολίτες έχουν στα σπίτια τους, δεν έχουν λήξει και δεν χρειάζονται. Τα φάρμακα αυτά διατίθενται σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς, στην ιεραποστολή ή ακόμη σε κοινωνικές ομάδες που αδυνατούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2012
Υπάρχουν διάφορες ενοχλητικές καταστάσεις που μπορούν να διαταράξουν την ηρεμία του ανθρώπου, αλλά λίγες μπορούν να συγκριθούν με τον εκνευρισμό που είναι σε θέση να προκαλέσει ο ήχος ενός βρέφους που κλαίει, όπως επιβεβαίωσε νέα βρετανική έρευνα.
Κυριακή, 22 Ιανουάριος 2012
Η οικονομική κρίση έφερε την... Κρίση, την Ντάμα Κούπα, τις Ακρες, το Mosaic στο τραπέζι μας, ελληνικά κρασιά ποιότητας που κοστίζουν λιγότερο από πέντε ευρώ.
Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2012
Επτά διαφορετικοί τύποι κατανάλωσης. Ταυτιστείτε με τον δικό σας μέσα από τα στοιχεία που καλύτερα σας χαρακτηρίζουν και, προσοχή, γιατί και τα «θανάσιμα αμαρτήματα» ήταν επτά. Βρείτε λοιπόν τα λάθη ώστε το φαγητό να αφήνει μόνο την απόλαυση.
Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2012
Συναντήθηκαν την Παρασκευή στη Λάρισα οι διοικήσεις των Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών της Θεσσαλίας, προκειμένου να εξετάσουν τις εξελίξεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας και να αποφασίσουν τις κινήσεις τους για το μέλλον.
Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2012
Αγανακτισμένοι εμφανίζονται οι φαρμακοποιοί για την τροπολογία που κατατέθηκε στο πολυνομοσχέδιο – σκούπα του Υπουργείου Οικονομικών και απελευθερώνει το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων.  
Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2012
Προς λύση φαίνεται να βαίνει το πρόβλημα με τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, οι οποίοι εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, με αποτέλεσμα να εξυπηρετούνται μόνο τα σοβαρά περιστατικά.
Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2012
Ένας πραγματικός χαμός παρατηρείται τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας στα ιατρεία της πόλης των Τρικάλων μετά το νέο τρόπο εξέτασης και συνταγογράφησης, σύμφωνα με τον ασφαλιστικό φορέα ΕΟΠΥΥ.
Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2012
Το παράδοξο των βιταμινών απασχολεί αυτή την εβδομάδα το εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού «Σπίγκελ».
Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2012
Συντονίζονται οι διοικήσεις των Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών της Θεσσαλίας, προκειμένου να εξετάσουν τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο χώρο της υγείας και να αποφασίσουν τους βηματισμούς για το μέλλον τους. Για το λόγο αυτό θα συναντηθούν και θα συνεδριάσουν την Παρασκευή στη Λάρισα.
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2012
Όσο περισσότερη ώρα περνάει ένας άνθρωπος στην εκκλησία και όσο πιο πιστός είναι στο Θεό, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να έχει μειωμένη αρτηριακή πίεση του αίματος, σύμφωνα με νέα νορβηγική έρευνα.
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2012
Δωρεάν τεστ ΠΑΠ για όλες τις γυναίκες από 15 ετών και άνω, θα διενεργούνται στα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας που διαθέτουν γυναικολογική κλινική, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου (24-31).
Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2012
Το γνωμικό που θέλει τους άντρες να σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες είναι αληθινό – και αμερικανοί ερευνητές το επιβεβαίωσαν ζητώντας από νέους και νέες να καταγράφουν καθημερινά και επί μία εβδομάδα ό,τι σκέφονται.
Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2012
Παρά την κρίση, «η βιομηχανία των καισαρικών» εξακολουθεί να αναπτύσσεται, εξοβελίζοντας τον φυσιολογικό τοκετό και... πλουτίζοντας ορισμένους μαιευτήρες.
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012
Αναστέλλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις οι γιατροί «σε ένδειξη καλής θέλησης για επίλυση όλων των καυτών προβλημάτων του χώρου της υγείας, και προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι».
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012
Διευκρινίσεις παρέχονται σε εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας προς τους διοικητές και τους αναπληρωτές διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, σχετικά με την αμοιβή των 5 ευρώ στα πρωινά ιατρεία και κατά την παροχή ιατρικών υπηρεσιών από τα Κέντρα Υγείας.
Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012
Την εικόνα ενός γενικότερου νοικοκυρέματος δίνει ο απολογισμός έργου και πεπραγμένων για το 2011 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Την παρουσίαση έκανε σήμερα ο διοικητής κ. Κώστας Καραμπάτσας, τον οποίον συνόδευαν οι διευθυντές του Νοσοκομείου.
Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012
Πολλές φορές μας έχει τύχει να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια όταν παρακολουθούμε μια κωμική ταινία. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Maryland School of Medicine στη Βαλτιμόρη, Maryland, το γέλιο έχει θετική επίδραση στην αγγειακή λειτουργία, ενώ παρατηρήθηκε πως μια ταιν
Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2012
Ριζική αναθεώρηση του νόμου που διέπει την ποινική μεταχείριση των χρηστών ναρκωτικών ουσιών, με αποποινικοποίηση του αδικήματος για ίδια, αποκλειστική χρήση, αλλά και αυστηρότερες ποινές για τις οργανωμένες μορφές διακίνησης, προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατ
 
Σελίδα 142 από 147

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336