olimpos amigdalo

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
01:09
[22:45] Αναβίωσαν οι Απόκριες μετά από 23 χρόνια[22:00] Χιλιάδες καρναβαλιστές στην Πάτρα[21:15] Καλές οι πληρότητες στα ξενοδοχεία[20:30] Δεν θα χρησιμοποιούνται από τρίτους οι πιλωτές[19:45] Ήττα για Καρδίτσα και Απόλλωνα Λάρισας[19:00] Οι κυτταρικές θεραπείες είναι το μέλλον[18:15] "Διπλό" του ΑΟΤ στην Κρήτη[17:30] Επίσκεψη Τσίπρα-Καμμένου στη Σκύρο[16:45] Βοσκός βρέθηκε νεκρός στον Αλμυρό[16:00] Συνεδριάζει το Eurogroup την Καθαρά Δευτέρα[22:45] Αναβίωσαν οι Απόκριες μετά από 23 χρόνια[22:00] Χιλιάδες καρναβαλιστές στην Πάτρα[21:15] Καλές οι πληρότητες στα ξενοδοχεία[20:30] Δεν θα χρησιμοποιούνται από τρίτους οι πιλωτές[19:45] Ήττα για Καρδίτσα και Απόλλωνα Λάρισας[19:00] Οι κυτταρικές θεραπείες είναι το μέλλον[18:15] "Διπλό" του ΑΟΤ στην Κρήτη[17:30] Επίσκεψη Τσίπρα-Καμμένου στη Σκύρο[16:45] Βοσκός βρέθηκε νεκρός στον Αλμυρό[16:00] Συνεδριάζει το Eurogroup την Καθαρά Δευτέρα

Μαρμελάδα φράουλα

E-mail Εκτύπωση PDF

alt

Μαρμελάδα φράουλα από τα Καλύβια Πεζούλας

Υλικά

1 κιλό φράουλες
1.200 γρ. ζάχαρη


Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις φράουλες. Τις πολτοποιούμε στο μίξερ.

Ρίχνουμε τον πολτό από τις φράουλες καθώς και τη ζάχαρη σε κατσαρόλα και αφήνουμε να «δέσει» για 3-4 ώρες. Στη συνέχεια, βράζουμε το μείγμα σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να γίνει ένας πηχτός πολτός.


[από το Εδεσματολόγιον Θεσσαλίας]


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. σημειώνοντας το όνομά σας και τον τόπο (καλό θα ήταν να συνοδεύει τη συνταγή σας και μια φωτογραφία).


 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 

 

banner olimpos

ektposeis litrokapis 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336