rodopi 728x90

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
08:47

Πρόταση γάμου σε ...αλεξίπτωτο

E-mail Εκτύπωση PDF

Ανεβαίνει ψηλά ο πήχης της πρωτοτυπίας στους γάμους αλλοδαπών από Ινδία, Αυστραλία, Καναδά, μέχρι Νότια Αφρική, που πραγματοποιούνται στη Σκιάθο, με προτάσεις από ...αέρος, αλλά και υποβρυχίως, να «μπαίνουν» δυναμικά στην ατζέντα.

Το σύνολο των γάμων που πραγματοποιούνται φέτος στο νησί του Παπαδιαμάντη υπολογίζεται ότι θα κυμανθούν στα περσινά δεδομένα από 185 μέχρι 200, το μέγιστο, ενώ ο κύκλος κλείνει, επί του παρόντος, στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το στοιχείο της πρωτοτυπίας εξιτάρει, όπως είναι προφανές τους μελλόνυμφους, οι οποίοι εκφράζουν πολλές φορές τα αισθήματά τους στο έτερον ήμισυ με τόλμη και έμπνευση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρόταση γάμου που έκανε Γερμανός στην αγαπημένη του, η οποία δέχτηκε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, στην διάρκεια πτήσης με αλεξίπτωτο πάνω από το νησί. Το ζευγάρι ανέβηκε σε διθέσιο αλεξίπτωτο το οποίο ρυμουλκούσε ταχύπλοο, στην παραλία της Αγίας Παρασκευής και όταν βρίσκονταν σε μεγάλο ύψος κοντά στον Τσουγκριά, ο Γερμανός τουρίστας άφησε άφωνη την αγαπημένη του, προσφέροντάς της το μονόπετρο των αρραβώνων τους.

Η εναέρια πρόταση γάμου έγινε το περασμένο καλοκαίρι και φέτος το ζευγάρι επανήλθε στο νησί του Παπαδιαμάντη, για να τελέσει τον γάμο του στην ίδια παραλία, της Αγίας Παρασκευής, κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, με προσκεκλημένους 35 άτομα, που ταξίδεψαν από την Γερμανία, ειδικά για να παραβρεθούν στον συγκεκριμένο γάμο.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Πασχάλης, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην διοργάνωση γάμων, υπογράμμισε ότι είναι αρκετοί εκείνοι που επιζητούν το στοιχείο της πρωτοτυπίας στον γάμο τους. Παράλληλα υπογράμμισε ότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από Αγγλο να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του υποβρυχίως, ενώ υπάρχουν ζευγάρια που έχουν σκεφτεί να τελέσουν τους γάμους τους κάτω από την θάλασσα, διερευνώντας την συγκεκριμένη προοπτική.

Σε παραδοσιακό τρεχαντήρι

Περιγράφοντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τους εξτρίμ γάμους αλλοδαπών που διοργανώθηκαν φέτος στο νησί του Παπαδιαμάντη, ο Απόστολος Πασχάλης, αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά, τουλάχιστον στο διάστημα που ο ίδιος δραστηριοποιείται, γάμος σε παραδοσιακό Σκιαθίτικο τρεχαντήρι.

Το ζευγάρι, που κατάγονταν από το Λονδίνο, τέλεσε εν πλω τον γάμο στο τρεχαντήρι, με φόντο την ακτή Λαλαριάς στον Τσουγκριά, παρουσία 35 συγγενών. Το γαμήλιο γεύμα παρατέθηκε, στην συνέχεια, σε ταβέρνα που βρίσκεται στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου, με θέα τον γαλάζιο ορίζοντα.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του συγκεκριμένου γάμου έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσω γραφείων του εξωτερικού και ήδη εκδηλώνεται ενδιαφέρον για την τέλεση και άλλων γάμων εν πλω, την επόμενη χρονιά.

«Η συντριπτική πλειονότητα των ζευγαριών προέρχονται από την Βρετανία, αλλά και άλλες χώρες του εξωτερικού. Παράλληλα, επιθυμούμε άνοιγμα στην Κίνα σε συνδυασμό με την προσέλκυση τουρισμού κρουαζιέρας» υπογραμμίζει ο κ. Πασχάλης, ο οποίος εκτιμά ότι θα απογειωθεί μακροπρόθεσμα το νησί, με φόντο τον γαμήλιο τουρισμό και τις εναλλακτικές προτάσεις, που διαθέτουν πολλούς ένθερμους φίλους.

Γλυκερία Υδραίου (Ταχυδρόμος)

 

 

BANNERS AGET B 300x250 SELECTION

bregovic-video-overlay

markovic-video-overlay

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336