rodopi 728x90

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
17:03
[17:30] Φρένο στην εμπορία ανθρώπων [16:45] Σκληρά παζάρια για τις συντάξεις[16:01] Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς[15:15] Μάχη να ανοίξουν οι στρόφιγγες[15:00] Προσωπικό για τον "Μύλο των Ξωτικών"[14:15] Mαίνεται η κόντρα με τους οπτικούς [13:30] Στην τελική ευθεία το έργο της ηλεκτροκίνησης[12:45] Eπεκτείνεται η αιγιαλίτιδα ζώνη στα 12 μίλια[12:00] Νέος εξοπλισμός για το Γενικό Νοσοκομείο [11:16] Eρχονται κατασχέσεις και για μικροποσά[17:30] Φρένο στην εμπορία ανθρώπων [16:45] Σκληρά παζάρια για τις συντάξεις[16:01] Προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς[15:15] Μάχη να ανοίξουν οι στρόφιγγες[15:00] Προσωπικό για τον "Μύλο των Ξωτικών"[14:15] Mαίνεται η κόντρα με τους οπτικούς [13:30] Στην τελική ευθεία το έργο της ηλεκτροκίνησης[12:45] Eπεκτείνεται η αιγιαλίτιδα ζώνη στα 12 μίλια[12:00] Νέος εξοπλισμός για το Γενικό Νοσοκομείο [11:16] Eρχονται κατασχέσεις και για μικροποσά

Εντός Ιουνίου η παραλιακή

E-mail Εκτύπωση PDF

Εργώδεις προσπάθειες για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής τμήματος της παραλιακής οδού στον Αι- Γιάννη Πηλίου, καταβάλλουν συνεργεία της αναδόχου εταιρίας προκειμένου να παραδοθεί το έργο εντός του Ιουνίου και να αποκατασταθεί η κανονικότητα σ' ένα από τα κορυφαία τουριστικά θέρετρα της χώρας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης επισήμανε ότι "η πρόκληση για τον Δήμο ήταν μεγάλη καθώς έπρεπε να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά μια μεγάλη ζημιά στην παραλιακή οδό και να σταματήσουν οι υποσκαφές προς την οικιστική ζώνη.

Κινήσαμε με ταχύτατους ρυθμούς διαδικασίες για διασφάλιση πιστώσεων και για την υλοποίηση ενός έργου με πολλές δυσκολίες λόγω και της γειτνίασής του με τη θαλάσσια ζώνη (αμμώδες έδαφος, εναλλαγές στάθμης υδροφόρου ορίζοντα λόγω της θάλασσας κ.α.).

Από την ανάδοχο εταιρία αντιμετωπίστηκαν διάφορα τεχνικά ζητήματα και τελικά το έργο οδεύει στην ολοκλήρωσή του εντός του Ιουνίου. Η συμβατική διάρκεια του έργου είναι τρίμηνη με έναρξη την 17η Απριλίου αλλά οι ρυθμοί κατασκευής μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για ολοκλήρωση το προσεχές διάστημα.

Πρόκειται για ένα ασφαλές, σύγχρονο έργο το οποίο αντιμετωπίζει δια παντός τα προβλήματα που υπήρχαν στο σημείο και σε μερικές ημέρες η παραλιακή οδός του Αϊ – Γιάννη θα δοθεί στην κυκλοφορία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκτός από τις συναρμόδιες υπηρεσίες, τους επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής για την κατανόηση και τη συμπαράσταση που υπέδειξαν ώστε να ολοκληρωθεί το έργο.

Συνεχίζουμε με προγραμματισμό και συντονισμό, τις αποκαταστάσεις και των υπόλοιπων πληγών που άφησαν στην περιοχή τα ακραία καιρικά φαινόμενα του χειμώνα, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα των δημοτών μας, στην αγροτική παραγωγή, στους επαγγελματίες, στον τουρισμό, γενικά στην τοπική οικονομία.

Κλείνοντας, οφείλουμε να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, υιοθετώντας αίτημά μας και παρατείνοντας με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Κων. Αγοραστού την περίοδο κήρυξης του Δήμου μας σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας μέχρι τις 30 Ιουλίου 2018.

magnesianews.gr


 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336