kefir olimpos 728x90

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
05:05
[22:15] Συνεργασία για την ένταξη στο ΠΔΕ οκτώ έργων[21:30] Προβλέπονται υψηλές θερμοκρασίες[20:45] Την άνοιξη τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη[20:00] Δεκάδες νεκροί από κατάρρευση γέφυρας[19:15] Θρήνος για τον θάνατο γνωστού καθηγητή[18:30] Εισαγγελική παρέμβαση για το "Μακελειό"[17:45] Ζητούν έκτακτο συμβούλιο και εξηγήσεις[17:00] Επιβλαβές το ηλεκτρονικό τσιγάρο[16:15] Κλείνει για δύο μήνες τμήμα της Μανδηλαρά[15:30] Αδειάζουν οι πόλεις για τον Δεκαπενταύγουστο[22:15] Συνεργασία για την ένταξη στο ΠΔΕ οκτώ έργων[21:30] Προβλέπονται υψηλές θερμοκρασίες[20:45] Την άνοιξη τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη[20:00] Δεκάδες νεκροί από κατάρρευση γέφυρας[19:15] Θρήνος για τον θάνατο γνωστού καθηγητή[18:30] Εισαγγελική παρέμβαση για το "Μακελειό"[17:45] Ζητούν έκτακτο συμβούλιο και εξηγήσεις[17:00] Επιβλαβές το ηλεκτρονικό τσιγάρο[16:15] Κλείνει για δύο μήνες τμήμα της Μανδηλαρά[15:30] Αδειάζουν οι πόλεις για τον Δεκαπενταύγουστο

Μπακαλιαρόπιτα

E-mail Εκτύπωση PDF

mpakaliaropita

Μπακαλιαρόπιτα

Yλικά:

Για τη ζύμη

1 κ 1/3 της δόσης από τη συνταγή "Φυλλαράκι φιλαράκι"

Για τη γέμιση

2 φιλέτα κατεψυγμένου μπακαλιάρου (περίπου 1700γρ με τον πάγο)

5 μέτρια καρότα

2 μικρές πατάτες

1/2 φλιτζάνι ρύζι

1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα


Εκτέλεση:

Ξεπαγώνουμε το μπακαλιάρο και αφαιρούμε τις πέτσες και τα κόκκαλα. Τον κόβουμε σε μικρά κομματάκια (όπως όταν φτιάχνουμε κροκέτες).

Βράζουμε τις πατάτες κι έπειτα τις λιώνουμε με ένα πηρούνι. Τρίβουμε τα καρότα και τα βάζουμε με λίγο νερό να μαλακώσουν για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις λιωμένες πατάτες και ανακατεύουμε.

Έπειτα, προσθέτουμε τα κομματάκια του μπακαλιάρου και το ρύζι και αφήνουμε στο μάτι ώστε να εξατμιστούν τα υγρά του.

Αποσύρουμε από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί. Χρησιμοποιούμε το ταψί του φούρνου (40x33εκ.), στο οποίο βάζουμε ένα φύλλο, ρίχνουμε τη γέμιση και βάζουμε από πάνω άλλο ένα φύλλο.

Χαράζουμε με μαχαίρι το πάνω φύλλο σε κομμάτια.

Ψήνουμε στους 180°C για μία ώρα.


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. σημειώνοντας το όνομά σας και τον τόπο (καλό θα ήταν να συνοδεύει τη συνταγή σας και μια φωτογραφία).

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 

 

ΠΟΥ PHC 300x250

PROSFORES 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336