728x90 olimpos

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
16:54
[17:30] Αγοραστός: Για χρυσό βατόμουρο η ανακοίνωση[17:00] Aυξημένη πλειοψηφία ζητά ο Καμμένος [16:29] Αποτυπώματα και φωτογραφίες αρχαιολογίας[16:00] To Kοινοβούλιο επικύρωσε τη συμφωνία [15:30] Στις 10 ομορφότερες ελληνικές παραλίες[15:01] Ποιες ώρες δεν κολλάει το Taxisnet [14:28] Mείωση εγγεγραμμένων ανέργων τον Μάιο[14:00] Στους φτωχούς της Ε.Ε. οι Ελληνες [13:29] Δώδεκα προσλήψεις εργατικού προσωπικού[13:02] Αισιοδοξία με αστερίσκους στο Eurogroup[17:30] Αγοραστός: Για χρυσό βατόμουρο η ανακοίνωση[17:00] Aυξημένη πλειοψηφία ζητά ο Καμμένος [16:29] Αποτυπώματα και φωτογραφίες αρχαιολογίας[16:00] To Kοινοβούλιο επικύρωσε τη συμφωνία [15:30] Στις 10 ομορφότερες ελληνικές παραλίες[15:01] Ποιες ώρες δεν κολλάει το Taxisnet [14:28] Mείωση εγγεγραμμένων ανέργων τον Μάιο[14:00] Στους φτωχούς της Ε.Ε. οι Ελληνες [13:29] Δώδεκα προσλήψεις εργατικού προσωπικού[13:02] Αισιοδοξία με αστερίσκους στο Eurogroup

Μιλφέιγ με γιαούρτι

E-mail Εκτύπωση PDF

Μιλφέιγ με γιαούρτι

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα.
5 κ.σ. Στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ.
1 άνθος αραβοσίτου στιγμής, με γεύση βανίλια.
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ Επιλεγμένο.
1 κρέμα γάλακτος μικρή
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώνουμε επάνω το φύλλο σφολιάτας.

Κόβουμε με το μαχαίρι σε τετραγωνάκια και τρυπάμε πολύ όλη την επιφάνεια με πιρούνι για να μη φουσκώσει.

Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 220° μέχρι να ροδίσει προσέχοντας να μη φουσκώσει.

Αφήνουμε να κρυώσουν καλά.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στη μεγαλύτερη ταχύτητα του μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί.

Χτυπάμε σε άλλο μπολ το άνθος αραβοσίτου με το γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ μέχρι να πήξει.

Τέλος, αναμειγνύουμε τη σαντιγί, το άνθος αραβοσίτου, την άχνη ζάχαρη και το γιαούρτιΟΛΥΜΠΟΣ, ανακατεύοντας ελαφρά με το σύρμα.

Σερβίρουμε στρώνοντας εναλλάξ σφολιάτα - κρέμα 2-3 φορές.

Γαρνίρουμε με κομμάτια καραμέλας ή σιρόπι καραμέλα.


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. σημειώνοντας το όνομά σας και τον τόπο (καλό θα ήταν να συνοδεύει τη συνταγή σας και μια φωτογραφία).

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 

 

academy

MIDEA LITRO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336