728x90 olimpos

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
09:50

Κουκιά Στιφάδο από τον Αλμυρό

E-mail Εκτύπωση PDF

Κουκιά Στιφάδο από τον Αλμυρό

Υλικά

• ½ κιλό κουκιά

• ½ ποτήρι λάδι

• 1 ποτήρι χυμό ντομάτα

• 1 κουταλάκι πιπέρι

• 1 κουταλάκι αλάτι

• Λίγη ρίγανη

• Λίγη κανέλα

• Λίγο μπαχάρι

• 2-3 φύλλα δάφνη

• 1 ½ κιλό κρεμμύδια μικρά


Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα κουκιά. Τα καθαρίζουμε λίγο στην πάνω πλευρά. Τα τσιγαρίζουμε στο λάδι και ρίχνουμε όλα τα μυρωδικά, το χυμό ντομάτας, τα δαφνόφυλλα.

Προσθέτουμε τα μικρά κρεμμύδια με 1 ½ ποτήρι νερό. Βράζουμε για μια ώρα έως ότου μαλακώσουν τα κρεμμύδια.

Κων/νος Κοντοστάθης (Γυμνάσιο Αλμυρού Μαγνησίας)


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. σημειώνοντας το όνομά σας και τον τόπο (καλό θα ήταν να συνοδεύει τη συνταγή σας και μια φωτογραφία).

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 

 

academy

MIDEA LITRO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336