REX 728X90 1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
22:04

Κρεατόσουπα

E-mail Εκτύπωση PDF

alt

Κρεατόσουπα από το Λιβάδι Λάρισας

Υλικά

1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (με πάχος) σε μικρά κομμάτια
4 ποτήρια νερό
αλάτι
πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Πλένουμε και βράζουμε το κρέας σε βαθιά κατσαρόλα με νερό. Όσο βράζει, το ξαφρίζουμε με τρυπητή κουτάλα. Συμπληρώνουμε αλάτι και αφήνουμε το κρέας να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Για να χυλώσει η σούπα, πρέπει το κρέας να έχει πάχος. Σερβίρεται σκέτη ή με χυμό λεμονιού και τριμμένο μαύρο πιπέρι. Αν θέλουμε, λίγο πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο του κρέατος, προσθέτουμε ψιλοκομμένα λαχανικά όπως πατάτες, κρεμμύδια, σέλινο, ντομάτα και ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο.


[από το Εδεσματολόγιον Θεσσαλίας]


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. σημειώνοντας το όνομά σας και τον τόπο (καλό θα ήταν να συνοδεύει τη συνταγή σας και μια φωτογραφία).


 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 

 

banner olimpos

afigrantires

thessalia economy

onlarissa

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336